JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 15 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar başlıktaki gibi bu dosyaları aratmaya çalıştıgımda degişik sonuçlar görüyorum internete. Gördüklerim: Getdevicescap, getdevicestatus, querlyalldevice, setmatrixledscript Gördüğüm dosyalar: Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2022
Arkadaşlar başlıktaki gibi bu dosyaları aratmaya çalıştıgımda degişik sonuçlar görüyorum internete. Gördüklerim: Getdevicescap, getdevicestatus, querlyalldevice, setmatrixledscript Gördüğüm dosyalar:
CahilSavar Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 487 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #2 Silmeyi denediniz mi? Windows için önemli dosyalar olsaydı orada olmazdı.
JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 15 Aralık 2022 #3 CahilSavar dedi: Silmeyi denediniz mi? Windows için önemli dosyalar olsaydı orada olmazdı. Genişletmek için tıkla... Şuanda deniyemiyorum ama silmeyede korkuyorum zarar veriri gibi hissediyorum.
CahilSavar dedi: Silmeyi denediniz mi? Windows için önemli dosyalar olsaydı orada olmazdı. Genişletmek için tıkla... Şuanda deniyemiyorum ama silmeyede korkuyorum zarar veriri gibi hissediyorum.
CahilSavar Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 487 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #4 JBKARTAL dedi: Şuanda deniyemiyorum ama silmeyede korkuyorum zarar veriri gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz diye başka bir yere kopyalayarak silmeyi deneyebilirsiniz. Şu sıralar yeni bir program yüklediniz mi?
JBKARTAL dedi: Şuanda deniyemiyorum ama silmeyede korkuyorum zarar veriri gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz diye başka bir yere kopyalayarak silmeyi deneyebilirsiniz. Şu sıralar yeni bir program yüklediniz mi?
JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 15 Aralık 2022 #5 CahilSavar dedi: Ne olur ne olmaz diye başka bir yere kopyalayarak silmeyi deneyebilirsiniz. Şu sıralar yeni bir program yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hearts of iron 4 oynunu yükledim
CahilSavar dedi: Ne olur ne olmaz diye başka bir yere kopyalayarak silmeyi deneyebilirsiniz. Şu sıralar yeni bir program yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hearts of iron 4 oynunu yükledim
Heir of Isildur Decipat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 1.106 Çözümler 2 15 Aralık 2022 #6 JBKARTAL dedi: Hearts of iron 4 oynunu yükledim Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden mi?
JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 15 Aralık 2022 #7 Heir of Isildur dedi: Steam üzerinden mi? Genişletmek için tıkla... Aynen hocam.
M mkt80 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 1.416 Çözümler 9 15 Aralık 2022 #8 JBKARTAL dedi: Arkadaşlar başlıktaki gibi bu dosyaları aratmaya çalıştıgımda degişik sonuçlar görüyorum internete. Gördüklerim: Getdevicescap, getdevicestatus, querlyalldevice, setmatrixledscript Eki Görüntüle 1603491 Gördüğüm dosyalar: Genişletmek için tıkla... Asus model bir laptop mu kullanıyorsunuz? Çünkü bu dosyalar bende de var ve laptopumun klavye ışığını değişince geliyormuş araştırmalarıma göre.
JBKARTAL dedi: Arkadaşlar başlıktaki gibi bu dosyaları aratmaya çalıştıgımda degişik sonuçlar görüyorum internete. Gördüklerim: Getdevicescap, getdevicestatus, querlyalldevice, setmatrixledscript Eki Görüntüle 1603491 Gördüğüm dosyalar: Genişletmek için tıkla... Asus model bir laptop mu kullanıyorsunuz? Çünkü bu dosyalar bende de var ve laptopumun klavye ışığını değişince geliyormuş araştırmalarıma göre.
JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 15 Aralık 2022 #9 mkt80 dedi: Asus model bir laptop mu kullanıyorsunuz? Çünkü bu dosyalar bende de var ve laptopumun klavye ışığını değişince geliyormuş araştırmalarıma göre. Genişletmek için tıkla... Evet Asus tuf gaming leptop var. Ama ben herhangi bir ışık değiştirme yapmadım kendisi otomatik dönüp duruyordu ama böyle dosylarda yoktu. Kopyasını çıkartıcam ve yarın silicem Allah'ın izniyle.
mkt80 dedi: Asus model bir laptop mu kullanıyorsunuz? Çünkü bu dosyalar bende de var ve laptopumun klavye ışığını değişince geliyormuş araştırmalarıma göre. Genişletmek için tıkla... Evet Asus tuf gaming leptop var. Ama ben herhangi bir ışık değiştirme yapmadım kendisi otomatik dönüp duruyordu ama böyle dosylarda yoktu. Kopyasını çıkartıcam ve yarın silicem Allah'ın izniyle.