M mr.pro Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #1 C diskini açtım, farklı dosyalar var. Hayatımda görmediğim yeni dosyalar var. 5 dosyayı da görmedim. Fotoğraf: En alttaki 2 dosya da farklı, onlara ok koymayı unutmuşum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2024
C diskini açtım, farklı dosyalar var. Hayatımda görmediğim yeni dosyalar var. 5 dosyayı da görmedim. Fotoğraf: En alttaki 2 dosya da farklı, onlara ok koymayı unutmuşum.
Çözüm TeamOFMind 12 Mart 2024 mr.pro dedi: C diskini açtım, farklı dosyalar var. Hayatımda görmediğim yeni dosyalar var. 5 dosyayı da görmedim. Fotoğraf: Eki Görüntüle 2139138 En alttaki 2 dosya da farklı, onlara ok koymayı unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Normal. Windows dosyalarıdır. Muhtemelen gizli dosyaları gösterme ayarını açmışınızdır. Sorun değil.
mr.pro dedi: C diskini açtım, farklı dosyalar var. Hayatımda görmediğim yeni dosyalar var. 5 dosyayı da görmedim. Fotoğraf: Eki Görüntüle 2139138 En alttaki 2 dosya da farklı, onlara ok koymayı unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Normal. Windows dosyalarıdır. Muhtemelen gizli dosyaları gösterme ayarını açmışınızdır. Sorun değil.
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.351 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #2 mr.pro dedi: C diskini açtım, farklı dosyalar var. Hayatımda görmediğim yeni dosyalar var. 5 dosyayı da görmedim. Fotoğraf: Eki Görüntüle 2139138 En alttaki 2 dosya da farklı, onlara ok koymayı unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Normal. Windows dosyalarıdır. Muhtemelen gizli dosyaları gösterme ayarını açmışınızdır. Sorun değil. Artı 1 Eksi Çözüm
mr.pro dedi: C diskini açtım, farklı dosyalar var. Hayatımda görmediğim yeni dosyalar var. 5 dosyayı da görmedim. Fotoğraf: Eki Görüntüle 2139138 En alttaki 2 dosya da farklı, onlara ok koymayı unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Normal. Windows dosyalarıdır. Muhtemelen gizli dosyaları gösterme ayarını açmışınızdır. Sorun değil.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 12 Mart 2024 #3 mr.pro dedi: C diskini açtım, farklı dosyalar var. Hayatımda görmediğim yeni dosyalar var. 5 dosyayı da görmedim. Fotoğraf: Eki Görüntüle 2139138 En alttaki 2 dosya da farklı, onlara ok koymayı unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Bunları gizli dosyaları göster deyince çıkıyor sıkıntı yok Windows'un dosyaları. Artı 1 Eksi
mr.pro dedi: C diskini açtım, farklı dosyalar var. Hayatımda görmediğim yeni dosyalar var. 5 dosyayı da görmedim. Fotoğraf: Eki Görüntüle 2139138 En alttaki 2 dosya da farklı, onlara ok koymayı unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Bunları gizli dosyaları göster deyince çıkıyor sıkıntı yok Windows'un dosyaları.
KS KS M mr.pro Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #4 @TeamOFMind Tamam @613366 Tamam Artı 0 Eksi