C diskindeki klasörü D diskine taşıma

waltuh wheit

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monitör:Casper Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 200Hz 1ms
Mouse:Razer Viper Mini
Kulaklık:Razer Blackshark V2 X 7.1
Klavye:Steelseries Apex 9 Mini Mekanik Gaming Klavye
Merhaba. C diskimde 45 GB yer kaldı Riot Games 25 GB yer kaplıyor bunu D diskine nasıl taşıyabilirim? Bir de SSD'im normalde 1TB ama toplam 929 GB oluyor yani 100 GB'lık bir kayıp var bu nasıl olabilir anlamıyorum.

Dosya Ekleri

• resim_2024-06-04_214704418.png
    resim_2024-06-04_214704418.png
    3,1 KB · Görüntüleme: 37
Hocam istediğiniz dosyayı sağ tıklayıp özellikere tıklayın sonrasında konum ve ardından taşı diye bir seçenek olması lazım. SSD'deki kayip icin de endiselenmeye gerek yok Windows'un farklı bir şekilde alan hesaplaması yaptığı için öyle oluyor üretici ve windows farklı hesaplama yaptığından dolayı yani herkeste öyle.

Hocam istediğiniz dosyayı sağ tıklayıp özellikere tıklayın sonrasında konum ve ardından taşı diye bir seçenek olması lazım. SSD'deki kayip icin de endiselenmeye gerek yok Windows'un farklı bir şekilde alan hesaplaması yaptığı için öyle oluyor üretici ve Windows farklı hesaplama yaptığından dolayı yani herkeste öyle.

Hocam Riot Games dosyasına özellikler tıklıyorum ama konum veya taşı gibi bir şey çıkmıyor depolama ayarları kısmındada Riot Games için taşı çıkmıyor.

Dosyayı D diskine kopyalayın hocam.

Riot Games dosyasını D diskine atıp C dekini silecek miyim?

O klasör oyun dosyaları ise atılan konumu sonra tanıtman gerek yoksa aynı yere yenisini indirir.

Bunu nasıl yapacağım hocam.

Hocam Riot Games dosyasına özellikler tıklıyorum ama konum veya taşı gibi bir şey çıkmıyor depolama ayarları kısmındada Riot Games için taşı çıkmıyor.

Bilemiyorum hocam böyle sorun yaşamak istemiyorsanız 1 tane SSD'yi disklere ayırdıysanız birleştirebilirsiniz YouTube'da 2dakikalık videolar mevcut.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı