M MustafaMugup Femtopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #1 Daha önce SSD arızalandığından yenisi gönderildi önceden GTA V kuruluydu. Türkçe yama kurmuştum tekrar kuracağım ama dosya var C diskinde bu silinmiyor siliyorum tekrar orada kalıcı olarak siliyorum tekrar orada nasıl yok edeceğiz?
Daha önce SSD arızalandığından yenisi gönderildi önceden GTA V kuruluydu. Türkçe yama kurmuştum tekrar kuracağım ama dosya var C diskinde bu silinmiyor siliyorum tekrar orada kalıcı olarak siliyorum tekrar orada nasıl yok edeceğiz?
Choco Kilopat Katılım 25 Nisan 2019 Mesajlar 427 Makaleler 1 Çözümler 4 7 Nisan 2023 #2 CCleaner veya Unlocker gibi programlar, silinemeyen dosyaları silmek için yararlıdır.
M MustafaMugup Femtopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #3 Choco dedi: CCleaner veya Unlocker gibi programlar, silinemeyen dosyaları silmek için yararlıdır. Genişletmek için tıkla... teşekkürler hemen deniyorum
Choco dedi: CCleaner veya Unlocker gibi programlar, silinemeyen dosyaları silmek için yararlıdır. Genişletmek için tıkla... teşekkürler hemen deniyorum
Gusein Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 766 Çözümler 6 Yer Azerbaycan/Bakü 7 Nisan 2023 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Choco Kilopat Katılım 25 Nisan 2019 Mesajlar 427 Makaleler 1 Çözümler 4 7 Nisan 2023 #5 MustafaMugup dedi: teşekkürler hemen deniyorum Genişletmek için tıkla... Umarım çözülür olmadı başka yollar deneriz
MustafaMugup dedi: teşekkürler hemen deniyorum Genişletmek için tıkla... Umarım çözülür olmadı başka yollar deneriz
M MustafaMugup Femtopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #6 Choco dedi: Umarım çözülür olmadı başka yollar deneriz Genişletmek için tıkla... beceremedim sanırım bunu Gusein dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bende siliniyor lakin tamamen kalıcı siliyorum sonra bir bakıyorum dosya aynı yerde silinmemiş Son düzenleme: 12 Nisan 2023
Choco dedi: Umarım çözülür olmadı başka yollar deneriz Genişletmek için tıkla... beceremedim sanırım bunu Gusein dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bende siliniyor lakin tamamen kalıcı siliyorum sonra bir bakıyorum dosya aynı yerde silinmemiş