20thcenturyboys Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 197 Makaleler 2 23 Kasım 2021 #1 C diskinden 50GB küçülttüm ayrılmamış alan olarak siyah bir yer açıldı D diskine sağ tıkladım birimi genişlete basmam gerekiyordu fakat birimi genişlet aktif değil. Nasıl çözebilirim?
C diskinden 50GB küçülttüm ayrılmamış alan olarak siyah bir yer açıldı D diskine sağ tıkladım birimi genişlete basmam gerekiyordu fakat birimi genişlet aktif değil. Nasıl çözebilirim?
Çözüm S S Shaw Dickerson 23 Kasım 2021 Mini Tool Partizion Wizard, AOMEI Partition Assisant gibi programlarla yapabilirsiniz.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 23 Kasım 2021 #2 Mini Tool Partizion Wizard, AOMEI Partition Assisant gibi programlarla yapabilirsiniz. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS 20thcenturyboys Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 197 Makaleler 2 23 Kasım 2021 #3 Shaw Dickerson dedi: Mini tool partizion wizard, AOMEI Partition assisant gibi programlarla yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın dostum sayende hallettim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
Shaw Dickerson dedi: Mini tool partizion wizard, AOMEI Partition assisant gibi programlarla yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın dostum sayende hallettim.