C diskinden D diskine oyun dosyalarını aktarma

mssvk910

Femtopat
Daha fazla  
Benim bilgisayarımda 128 GB SSD vardı ve bana yetmiyordu, onun üstüne 1 TB SSHD aldım ve taktım. Fakat oyun dosyalarımdan örnek olarak appdata dosyasından modlu Minecraft Bedwars sunucularından birinin clientini (clientin adı yasaklı kelime) alıp D diskine attım. Fakat sonra oyunu açarken yerel diskim olan C diskine tekrar indirdi, nasıl oyunlarımı SSHD sürücüm olan D diskine alıp tekrar C diskine inmemesini sağlayacağım?

Dosya Ekleri

• resim_2024-07-22_222117260.png
    48 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:

MC gibi oyunları nasıl taşırsın bilmiyorum ama Steam ve Epic'ten taşımayı anlatabilirim.

Steam üzerinden indirdiysen oyunları sağ tıklayıp özellikler dersen oyuna disk değişikliği yaptırabilirsin. Yükleme klasörünü taşı seçeneğine bastıktan sonra taşımak istediğin diski seçebilirsin.

Şöyle söyleyeyim şu an Steam'den 2 tane oyunum var yüklü onları atarım D diskine arkadaş onu anlatmış zaten teşekkürler ama bundan sonra indirecegim oyunları otomatik olarak D diskine indirmesini de mi bu ekrandan ayarlacağım?

Eğer Steam'den oyun indiriyorsan Steam zaten sana soruyor hangi diske kurayım oyunu diye diğer programlarda da aynı olay nereye kurulacağını önceden sorar.

Eğer Steam'den oyun indiriyorsan Steam zaten sana soruyor hangi diske kurayım oyunu diye diğer programlarda da aynı olay nereye kurulacağını önceden sorar.

Pekala tamamdır teşekkürler iyi geceler iyi forumlar hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…