Çözüldü C diskine diğer disklerden nasıl boyut aktarmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

odabas32

Megapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Bilgisayarımda 2 işletim sistemi bulunuyor ve 1TB'lik harddiski 3 bölüme ayırdım. Birini ortak kullanıyorum, diğer ikisi Win 7 ve Win8.1 olacak şekilde. Windows 7'nin bulunduğu diskte yer kalmadı. Ortak kullandığım diskten boyut aktarma gibi şansım var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:

TREKSTOR haricinden kalan 3 disk sabit 1TB olan disk yani "I:" nin olayla bir alakası yok.
G diskinden C ye aktarmak istiyorum.

Teşekkür ederim programı indirdim fakat kullanamadım nasıl yapaçağımı anlatır mısınız?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
G diskini videoda gördüğün gibi geri çekip ne kadar aktaracaksan geri çekeceksin ve apply diyeceksin. Sonra C: diskine geçip sonuna kadar ilerleteceksin ve apply diyeceksin.
Bununla da yapabilirsin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Disk isimleri aynı

Teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…