A ArdaWeeeh Centipat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #1 C diskine erişemiyorum, hiçbir şekilde değiştiremiyorum ve yerel disk özelliklerine girmek istediğimde yönetici olsanız da görüntüleme izniniz yoktur diyor. Ne yapmam lazım? Oyun veya program indiremiyorum. YouTube'da da çözümü yok.
C diskine erişemiyorum, hiçbir şekilde değiştiremiyorum ve yerel disk özelliklerine girmek istediğimde yönetici olsanız da görüntüleme izniniz yoktur diyor. Ne yapmam lazım? Oyun veya program indiremiyorum. YouTube'da da çözümü yok.
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 14 Temmuz 2024 #2 Format atın.
A ArdaWeeeh Centipat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #3 SadeceZinzap dedi: Format atın. Genişletmek için tıkla... Format çare değildi, diski komple sıfırlasamda düzelmiyordu. ChatGPT yardımı ile sorunumu çözmüştüm.
SadeceZinzap dedi: Format atın. Genişletmek için tıkla... Format çare değildi, diski komple sıfırlasamda düzelmiyordu. ChatGPT yardımı ile sorunumu çözmüştüm.