ranxiee Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #1 Bilgisayarım C'ye kurulu, ama ben D'ye taşımak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #2 ranxiee dedi: Bilgisayarım C'ye kurulu, ama ben D'ye taşımak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Taşıyamazsınız. Format lazım. Artı 0 Eksi
ranxiee dedi: Bilgisayarım C'ye kurulu, ama ben D'ye taşımak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Taşıyamazsınız. Format lazım.
I. Samurai Jack Centipat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 288 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #3 Sistem dosyaları d'ye taşınamaz ama kurulu programları taşıyabilirsiniz,bir yöntem bulup d'ye taşırsanız bilgisayar yavaş çalışacaktır. Artı 0 Eksi
Sistem dosyaları d'ye taşınamaz ama kurulu programları taşıyabilirsiniz,bir yöntem bulup d'ye taşırsanız bilgisayar yavaş çalışacaktır.
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 22 Haziran 2023 #4 Format ile sıfırdan oraya kurarsınız ancak. Artı 0 Eksi
5 561816 Decapat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 902 Makaleler 1 Çözümler 4 22 Haziran 2023 #5 ranxiee dedi: Bilgisayarım C'ye kurulu, ama ben D'ye taşımak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam isterseniz D'yi biçimlendirip iki bölümü birleştirin(tek disk ise). Artı 0 Eksi
ranxiee dedi: Bilgisayarım C'ye kurulu, ama ben D'ye taşımak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam isterseniz D'yi biçimlendirip iki bölümü birleştirin(tek disk ise).
yigitgurdogan Centipat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #6 Eğer iki farklı disk ise Clonezilla programı ile iki diski birbirine klonlayabilirsiniz, hiçbir türlü veri kaybı yaşamazsınız. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Eğer iki farklı disk ise Clonezilla programı ile iki diski birbirine klonlayabilirsiniz, hiçbir türlü veri kaybı yaşamazsınız.
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.136 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #7 ranxiee dedi: Bilgisayarım C'ye kurulu, ama ben D'ye taşımak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Formatsız taşıyamazsın maalesef. Artı 0 Eksi
ranxiee dedi: Bilgisayarım C'ye kurulu, ama ben D'ye taşımak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Formatsız taşıyamazsın maalesef.
KS KS ranxiee Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #8 Eren T. dedi: Taşıyamazsınız. Format lazım. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Artı 0 Eksi
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 22 Haziran 2023 #9 Taşıyabilirsiniz, C diskini D diskine klonlarsınız, sonra C diskini temizlersiniz. Windows'u Farklı Diske Taşıma: SSD ve HDD Nasıl Klonlanır? SSD fiyatları ucuzlamaya devam ettikçe her geçen gün yeni sürücülere geçiş yapan insanların sayısı artıyor. Bir depolama biriminden diğerine geçiş yapmak www.technopat.net Artı 0 Eksi
Taşıyabilirsiniz, C diskini D diskine klonlarsınız, sonra C diskini temizlersiniz. Windows'u Farklı Diske Taşıma: SSD ve HDD Nasıl Klonlanır? SSD fiyatları ucuzlamaya devam ettikçe her geçen gün yeni sürücülere geçiş yapan insanların sayısı artıyor. Bir depolama biriminden diğerine geçiş yapmak www.technopat.net