S sality.at Picopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 387 Çözümler 1 7 Şubat 2021 #1 Ben Windows kullanıyorum ve Linux Mint'e geçeceğim. Sorum şu: Benim şu an C: Ve D: Bölümüm var, ben Linux kurarken C: Bölümünü biçimlendirip oraya Linux kurmak, D: Yi ise hiç ellememek istiyorum. Nasıl yapacağım?
Ben Windows kullanıyorum ve Linux Mint'e geçeceğim. Sorum şu: Benim şu an C: Ve D: Bölümüm var, ben Linux kurarken C: Bölümünü biçimlendirip oraya Linux kurmak, D: Yi ise hiç ellememek istiyorum. Nasıl yapacağım?
GNU Plus Picopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 219 Yer 1056 7 Şubat 2021 #2 Çok basit. Zaten kurulum ekranında iki disk seçeneği çıkacak. C: olanını seçip bu diske kur deyince diski biçimlendirip kurulumu başlatacaktır.
Çok basit. Zaten kurulum ekranında iki disk seçeneği çıkacak. C: olanını seçip bu diske kur deyince diski biçimlendirip kurulumu başlatacaktır.
S sality.at Picopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 387 Çözümler 1 7 Şubat 2021 #3 GNU Plus dedi: Çok basit. Zaten kurulum ekranında iki disk seçeneği çıkacak. C: olanını seçip bu diske kur deyince diski biçimlendirip kurulumu başlatacaktır. Genişletmek için tıkla... Sadece Diski Sil, Mint kur ve Gelişmiş kısmı var?
GNU Plus dedi: Çok basit. Zaten kurulum ekranında iki disk seçeneği çıkacak. C: olanını seçip bu diske kur deyince diski biçimlendirip kurulumu başlatacaktır. Genişletmek için tıkla... Sadece Diski Sil, Mint kur ve Gelişmiş kısmı var?
GNU Plus Picopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 219 Yer 1056 7 Şubat 2021 #4 sality.at dedi: Sadece Diski Sil, Mint kur ve Gelişmiş kısmı var? Genişletmek için tıkla... İşte. Gelişmiş kısmına gelip diskinize sağ tıklayacaksınız. Sonrasında değiştir deyip dosya sistemini ext4, bağlama noktasını da / seçeceksiniz.
sality.at dedi: Sadece Diski Sil, Mint kur ve Gelişmiş kısmı var? Genişletmek için tıkla... İşte. Gelişmiş kısmına gelip diskinize sağ tıklayacaksınız. Sonrasında değiştir deyip dosya sistemini ext4, bağlama noktasını da / seçeceksiniz.
S sality.at Picopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 387 Çözümler 1 7 Şubat 2021 #5 GNU Plus dedi: İşte. Gelişmiş kısmına gelip diskinize sağ tıklayacaksınız. Sonrasında değiştir deyip dosya sistemini ext4, bağlama noktasını da / seçeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Bunları yapınca C: yi de biçimlendirir değil mi? Yani dualboot falan istemiyorum.
GNU Plus dedi: İşte. Gelişmiş kısmına gelip diskinize sağ tıklayacaksınız. Sonrasında değiştir deyip dosya sistemini ext4, bağlama noktasını da / seçeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Bunları yapınca C: yi de biçimlendirir değil mi? Yani dualboot falan istemiyorum.
GNU Plus Picopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 219 Yer 1056 7 Şubat 2021 #6 sality.at dedi: Bunları yapınca C: Yi de biçimlendirir değil mi? Yani dualboot falan istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet. D: Diskinde Windows yoksa Dual-Boot olmaz.
sality.at dedi: Bunları yapınca C: Yi de biçimlendirir değil mi? Yani dualboot falan istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet. D: Diskinde Windows yoksa Dual-Boot olmaz.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 15 Şubat 2021 #7 Mint kurulumdayken, C diskini biçimlendireceksin, ext4 dosya sistemini seçeceksin, ve bağlama noktasını / olarak ayarlayacaksın.
Mint kurulumdayken, C diskini biçimlendireceksin, ext4 dosya sistemini seçeceksin, ve bağlama noktasını / olarak ayarlayacaksın.