Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #11 Sorunu anlayamadım ama şöyle söyleyeyim bir format USB'si hazırlayacaksınız sonrada Boot seçeneğinden USB'yi seçip öyle format atıcaksınız.
Sorunu anlayamadım ama şöyle söyleyeyim bir format USB'si hazırlayacaksınız sonrada Boot seçeneğinden USB'yi seçip öyle format atıcaksınız.
N novamour Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #12 Jobs dedi: Sorunu anlayamadım ama şöyle söyleyeyim bir format USB'si hazırlayacaksınız sonrada Boot seçeneğinden USB'yi seçip öyle format atıcaksınız. Genişletmek için tıkla... biliyorum ama olmuyor masaüstüne atıyor bide benim şuanki işletim ssitemi 32 bit ama usb de ki 64 bit sizce o birşey değiştirirmi
Jobs dedi: Sorunu anlayamadım ama şöyle söyleyeyim bir format USB'si hazırlayacaksınız sonrada Boot seçeneğinden USB'yi seçip öyle format atıcaksınız. Genişletmek için tıkla... biliyorum ama olmuyor masaüstüne atıyor bide benim şuanki işletim ssitemi 32 bit ama usb de ki 64 bit sizce o birşey değiştirirmi
BİR USER Picopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 142 Yer boşver Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #13 Jobs dedi: Sorunu anlayamadım ama şöyle söyleyeyim bir format USB'si hazırlayacaksınız sonrada Boot seçeneğinden USB'yi seçip öyle format atıcaksınız. Genişletmek için tıkla... USB'ye falan gerek yok, Windows 10 ise ayarlardan sıfırlayabilir
Jobs dedi: Sorunu anlayamadım ama şöyle söyleyeyim bir format USB'si hazırlayacaksınız sonrada Boot seçeneğinden USB'yi seçip öyle format atıcaksınız. Genişletmek için tıkla... USB'ye falan gerek yok, Windows 10 ise ayarlardan sıfırlayabilir
N novamour Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #14 BİR USER dedi: USB'ye falan gerek yok, Windows 10 ise ayarlardan sıfırlayabilir Genişletmek için tıkla... windows 8.1 32 bit ben bunu win 8.1 64 bit yapmak istiyorum işlemci destekliyor 64 bit
BİR USER dedi: USB'ye falan gerek yok, Windows 10 ise ayarlardan sıfırlayabilir Genişletmek için tıkla... windows 8.1 32 bit ben bunu win 8.1 64 bit yapmak istiyorum işlemci destekliyor 64 bit
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #15 BİR USER dedi: USB'ye falan gerek yok, Windows 10 ise ayarlardan sıfırlayabilir Genişletmek için tıkla... Windows 10 sıfırlama sorunlu olabiliyor. novamour dedi: windows 8.1 32 bit ben bunu win 8.1 64 bit yapmak istiyorum işlemci destekliyor 64 bit Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını Rufus yöntemi ile USB'ye yazdıracaksınız sonra bilgisayarı USB'den boot edip sıfırdan kurulum yapıcaksınız.
BİR USER dedi: USB'ye falan gerek yok, Windows 10 ise ayarlardan sıfırlayabilir Genişletmek için tıkla... Windows 10 sıfırlama sorunlu olabiliyor. novamour dedi: windows 8.1 32 bit ben bunu win 8.1 64 bit yapmak istiyorum işlemci destekliyor 64 bit Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını Rufus yöntemi ile USB'ye yazdıracaksınız sonra bilgisayarı USB'den boot edip sıfırdan kurulum yapıcaksınız.
BİR USER Picopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 142 Yer boşver Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #16 Jobs dedi: Windows 10 sıfırlama sorunlu olabiliyor. Genişletmek için tıkla... haklısın bende yapamamıştım
Jobs dedi: Windows 10 sıfırlama sorunlu olabiliyor. Genişletmek için tıkla... haklısın bende yapamamıştım
N novamour Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #17 Jobs dedi: Windows 10 sıfırlama sorunlu olabiliyor. ISO dosyasını Rufus yöntemi ile USB'ye yazdıracaksınız sonra bilgisayarı USB'den boot edip sıfırdan kurulum yapıcaksınız. Genişletmek için tıkla... heh işte tam orada sorun var hocam usb yi boot ettikten sonra windows logosu geliyor bekliyor sonra yeniden başlatıyor ve madaüstüne geliyor
Jobs dedi: Windows 10 sıfırlama sorunlu olabiliyor. ISO dosyasını Rufus yöntemi ile USB'ye yazdıracaksınız sonra bilgisayarı USB'den boot edip sıfırdan kurulum yapıcaksınız. Genişletmek için tıkla... heh işte tam orada sorun var hocam usb yi boot ettikten sonra windows logosu geliyor bekliyor sonra yeniden başlatıyor ve madaüstüne geliyor
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #18 novamour dedi: Heh işte tam orada sorun var hocam usb yi boot ettikten sonra windows logosu geliyor bekliyor sonra yeniden başlatıyor ve masaüstüne geliyor. Genişletmek için tıkla... ISO'yu doğru yazdırdığına eksik indirmediğine emin misin?
novamour dedi: Heh işte tam orada sorun var hocam usb yi boot ettikten sonra windows logosu geliyor bekliyor sonra yeniden başlatıyor ve masaüstüne geliyor. Genişletmek için tıkla... ISO'yu doğru yazdırdığına eksik indirmediğine emin misin?
N novamour Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #19 Jobs dedi: ISO'yu doğru yazdırdığına eksik indirmediğine emin misin? Genişletmek için tıkla... evet rufus ile sistemin özelliklerine göre yazdırdım
Jobs dedi: ISO'yu doğru yazdırdığına eksik indirmediğine emin misin? Genişletmek için tıkla... evet rufus ile sistemin özelliklerine göre yazdırdım
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #20 BİR USER dedi: haklısın bende yapamamıştım Genişletmek için tıkla... Bunun için belki biliniyordur belki rehberi vardır ama ben görmedim sıfırlama alternatifi USB'siz CD'siz format yöntemi rehberi yapıcam. novamour dedi: evet rufus ile sistemin özelliklerine göre yazdırdım Genişletmek için tıkla... Doğru BIOS'a göre yaptığına emin misin istersen tekrardan yazdır ISO'yu.
BİR USER dedi: haklısın bende yapamamıştım Genişletmek için tıkla... Bunun için belki biliniyordur belki rehberi vardır ama ben görmedim sıfırlama alternatifi USB'siz CD'siz format yöntemi rehberi yapıcam. novamour dedi: evet rufus ile sistemin özelliklerine göre yazdırdım Genişletmek için tıkla... Doğru BIOS'a göre yaptığına emin misin istersen tekrardan yazdır ISO'yu.