C diskini biçimlendirsem işletim sistemi silinir mi?

Sorunu anlayamadım ama şöyle söyleyeyim bir format USB'si hazırlayacaksınız sonrada Boot seçeneğinden USB'yi seçip öyle format atıcaksınız.

Sorunu anlayamadım ama şöyle söyleyeyim bir format USB'si hazırlayacaksınız sonrada Boot seçeneğinden USB'yi seçip öyle format atıcaksınız.
biliyorum ama olmuyor masaüstüne atıyor bide benim şuanki işletim ssitemi 32 bit ama usb de ki 64 bit sizce o birşey değiştirirmi

USB'ye falan gerek yok, Windows 10 ise ayarlardan sıfırlayabilir

USB'ye falan gerek yok, Windows 10 ise ayarlardan sıfırlayabilir
Windows 10 sıfırlama sorunlu olabiliyor.
windows 8.1 32 bit ben bunu win 8.1 64 bit yapmak istiyorum işlemci destekliyor 64 bit
ISO dosyasını Rufus yöntemi ile USB'ye yazdıracaksınız sonra bilgisayarı USB'den boot edip sıfırdan kurulum yapıcaksınız.

Windows 10 sıfırlama sorunlu olabiliyor.

ISO dosyasını Rufus yöntemi ile USB'ye yazdıracaksınız sonra bilgisayarı USB'den boot edip sıfırdan kurulum yapıcaksınız.
heh işte tam orada sorun var hocam usb yi boot ettikten sonra windows logosu geliyor bekliyor sonra yeniden başlatıyor ve madaüstüne geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…