bummbe Decapat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 25 22 Mart 2020 #1 C diskini kullanıyorum fakat genişletme sağdan sola yapılıyormuş, nasıl birleştireceğim bunları? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (1).png 10,5 KB · Görüntüleme: 71
Mert_Y. Hectopat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 86 22 Mart 2020 #2 Windows'u baştan kurman lazım. Kurarken tüm bölümleri silip tekrar oluşturun. Başka bir yöntem var mı bilmiyorum. Mert_Y. dedi: Windows'u baştan kurman lazım. Kurarken tüm bölümleri silip tekrar oluşturun. Başka bir yöntem var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Mini tool Partition wizard uygulaması yer bölümlendirme yapıyor ama sistemde yer bölümlendirme yapar mı emin değilim. Artı 0 Eksi
Windows'u baştan kurman lazım. Kurarken tüm bölümleri silip tekrar oluşturun. Başka bir yöntem var mı bilmiyorum. Mert_Y. dedi: Windows'u baştan kurman lazım. Kurarken tüm bölümleri silip tekrar oluşturun. Başka bir yöntem var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Mini tool Partition wizard uygulaması yer bölümlendirme yapıyor ama sistemde yer bölümlendirme yapar mı emin değilim.
KS KS bummbe Decapat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 25 22 Mart 2020 #3 Mert_Y. dedi: Windows'u baştan kurman lazım. Kurarken tüm bölümleri silip tekrar oluşturun. Başka bir yöntem var mı bilmiyorum. Mini tool Partition wizard uygulaması yer bölümlendirme yapıyor ama sistemde yer bölümlendirme yapar mı emin değilim. Genişletmek için tıkla... Uygulama güvenilir midir ve nereden indirebilirim? Artı 0 Eksi
Mert_Y. dedi: Windows'u baştan kurman lazım. Kurarken tüm bölümleri silip tekrar oluşturun. Başka bir yöntem var mı bilmiyorum. Mini tool Partition wizard uygulaması yer bölümlendirme yapıyor ama sistemde yer bölümlendirme yapar mı emin değilim. Genişletmek için tıkla... Uygulama güvenilir midir ve nereden indirebilirim?
Mert_Y. Hectopat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 86 23 Mart 2020 #4 bummbe dedi: Uygulama güvenilir midir ve nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulama güvenli. Kendi web sitesi var ordan indirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
bummbe dedi: Uygulama güvenilir midir ve nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulama güvenli. Kendi web sitesi var ordan indirebilirsiniz.