Laptop alacağım ve 512 GB SSD var. Sanırım aldığımda default olarak bu 512 GB'yi bölüyormuş. Ben bütün dosyalarım tek bir yerde olsun istiyorum, yani D diskini silip C diskini 512 GB yapmak istiyorum. Bunun avantajları veya dezavantajları nelerdir?
Eğer tek birim olarak kullanırsanız işletim sistemini yeniden yüklemek istediğinizde verilerinizi yedeklemek için başka bir depolama aygıtına ihtiyacınız olacak.
Bölmenin avantajı; özel dosyalarınız diskin bir yarısında Windows diğer yarısında olur. İleride Windows'a bir şey olursa, kurulumda özel dosyalarınız saklı kalır.
Bölmenin avantajı; özel dosyalarınız diskin bir yarısında Windows diğer yarısında olur. İleride Windows'a bir şey olursa, kurulumda özel dosyalarınız saklı kalır.
Hocam C diskinde sadece Windows ve bazı gerekli uygulamalar olursa neden yük binsin?
Aslında her iki durumda da yük söz konusu değil. Bölünürse dosyalarınız yedeklenmiş olur o kadar.
Hocam C diskinde sadece Windows ve bazı gerekli uygulamalar olursa neden yük binsin?
Aslında her iki durumda da yük söz konusu değil. Bölünürse dosyalarınız yedeklenmiş olur o kadar.