C Diskini Genişletememe Sorunu

bediromma

Centipat
C diskinde yer kalmadığı için D'yi küçültüp C'yi Disk Yönetiminden büyütmek istedim ama D'nin bir kısmını böldüğümde, Disk Yönetiminde D'nin sol tarafında, C sağ tarafında ayırdığım parça vardı. Ayırdığım parçayı sağ tık > diski genişlet diyerek D'ye tekrar ekleyebiliyorum. Ama C diskinde diski genişlet aktif değil (tıklanmıyor). C'yi nasıl genişletebilirim, başka bir yol var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
D den dosya alıp C ye aktarma olmuyor format atarken nasıl böldüysen öyle kalır. sadece bir barçanın altına yeni bir disk oluşturursun diğer parçaya aktaramazsın.
Kaç defa aktarmışlığım var benim. Format ile alakası yok, olsaydı diski takar yeniden bölerdik. Sana tavsiyem GParted dene, olmaz ise Aomei Partition Assistant vardı galiba, adı yanlış olabilir, onla yapabilirsin. Aomei baya uzatıyor olayı ama başarılı bir yazılım. GParted kullanmaya çalış.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı