eminzy Hectopat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 39 8 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar C diskimin tamamını boşaltmak istiyorum. Windows hariç, dosyaların hepsini D diskine nasıl yerleştirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2020
Arkadaşlar C diskimin tamamını boşaltmak istiyorum. Windows hariç, dosyaların hepsini D diskine nasıl yerleştirebilirim?
5 5WalterBishop8 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 594 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #2 Hocam Windows hariç yapılmaz diye biliyorum. Y.AHMET.T dedi: Hocam Windows hariç yapılmaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Format gerekebilir. Bunu da Windows ISO dosyasını PC açılırken USB'den açılsın baştan kurulum gibi yapın diski seçince sil var siler yeni Windows'u kurarsınız.
Hocam Windows hariç yapılmaz diye biliyorum. Y.AHMET.T dedi: Hocam Windows hariç yapılmaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Format gerekebilir. Bunu da Windows ISO dosyasını PC açılırken USB'den açılsın baştan kurulum gibi yapın diski seçince sil var siler yeni Windows'u kurarsınız.
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 8 Eylül 2020 #3 İhtiyacınız olan dosyaları kopyaladıktan sonra D sürücünüze, Windows sıfırlama veya format işlemi yapabilirsiniz.
İhtiyacınız olan dosyaları kopyaladıktan sonra D sürücünüze, Windows sıfırlama veya format işlemi yapabilirsiniz.