C diskini sıfırladıktan sonra D'deki oyunları Epic Games algılamıyor

Daha fazla  
Epic Games Launcher C diskindeydi bu yüzden o da silindi ve şimdi tekrar yükledim ama D de ki oyunları algılamıyor.

Dayı onu düzeltmek zor ben indirmeyi başlatıyordum C de sonra onun dosyaları C ye aktarıyordum veya direk EXE'den çalıştırmayı deneyebilirsin bir ihtimal olabiliyor

Epic Games Launcher C diskindeydi bu yüzden o da silindi ve şimdi tekrar yükledim ama D de ki oyunları algılamıyor.
Epic Games'in en büyük problemiyle karşılaşmışsınız. Taşınan dosyaları algılamıyor; internette verileri temizlemek gibi birkaç yöntem var ama garanti mi bilmiyorum.

Dayı onu düzeltmek zor ben indirmeyi başlatıyordum C de sonra onun dosyaları C ye aktarıyordum veya direk EXE'den çalıştırmayı deneyebilirsin bir ihtimal olabiliyor
Hocam bir konumda oyun indirmedi başlatın ve sistemi kapatıp açın. Sistem açılınca Epic Games programını kapat. O dizine dosyaları taşı. Böyle oluyor diye biliyorum.

Oyunu normal bir şekilde indirmeyi başlatın, kurulacağı yeri oyunun olduğu yeri seçin. Olmuyorsa yeniden indireceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…