K KyrAydogan40 Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #1 Bilgisayarında depolama yetmediği için C diskine disk alanından kazanmak için bu sürücüyü sıkıştır tuşuna bastım. Bir sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2024
Bilgisayarında depolama yetmediği için C diskine disk alanından kazanmak için bu sürücüyü sıkıştır tuşuna bastım. Bir sorun olur mu?
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 2.995 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Ocak 2024 #2 KyrAydogan40 dedi: Bilgisayarında depolama yetmediği için C diskine disk alanından kazanmak için bu sürücüyü sıkıştır tuşuna bastım. Bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz, sorun yaratacak olsaydı Windows bu özelliği koymazdı merak etmeyin. Artı 0 Eksi
KyrAydogan40 dedi: Bilgisayarında depolama yetmediği için C diskine disk alanından kazanmak için bu sürücüyü sıkıştır tuşuna bastım. Bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz, sorun yaratacak olsaydı Windows bu özelliği koymazdı merak etmeyin.