4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 8 Ocak 2022 #1 İnternette bir tane proje gördüm. Bitmap ile slider yapıyor ama dil C++. Ben bunu C# ile kullanabilir miyim? Proje: Code Project Code Project - For Those Who Code www.codeproject.com Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2022
İnternette bir tane proje gördüm. Bitmap ile slider yapıyor ama dil C++. Ben bunu C# ile kullanabilir miyim? Proje: Code Project Code Project - For Those Who Code www.codeproject.com
5 513426 Decapat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 609 Çözümler 4 8 Ocak 2022 #2 404631 dedi: İnternette bir tane proje gördüm. Bitmap ile slider yapıyor ama dil C++. Ben bunu C# ile kullanabilir miyim? Proje: Code Project Code Project - For Those Who Code www.codeproject.com Genişletmek için tıkla... Bence hayır. Her ikisi başka bir dil.
404631 dedi: İnternette bir tane proje gördüm. Bitmap ile slider yapıyor ama dil C++. Ben bunu C# ile kullanabilir miyim? Proje: Code Project Code Project - For Those Who Code www.codeproject.com Genişletmek için tıkla... Bence hayır. Her ikisi başka bir dil.
pottie4r Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 1.538 Makaleler 2 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #3 404631 dedi: İnternette bir tane proje gördüm. Bitmap ile slider yapıyor ama dil C++. Ben bunu C# ile kullanabilir miyim? Proje: Code Project Code Project - For Those Who Code www.codeproject.com Genişletmek için tıkla... Interop kütüphanesi ile DllImport attribute'unu kullanarak istediğiniz methodları uygulamanıza çağırabilirsiniz. Buna bir göz atmanızı öneririm.
404631 dedi: İnternette bir tane proje gördüm. Bitmap ile slider yapıyor ama dil C++. Ben bunu C# ile kullanabilir miyim? Proje: Code Project Code Project - For Those Who Code www.codeproject.com Genişletmek için tıkla... Interop kütüphanesi ile DllImport attribute'unu kullanarak istediğiniz methodları uygulamanıza çağırabilirsiniz. Buna bir göz atmanızı öneririm.