Alttaki kursa sahibim ancak YouTube'da güncel seri çekilmiş. Hangi kursunu izlemeliyim? Udemy mi yoksa YouTube'daki mi? Veya başka öneriniz var mıdır? Ayrıca C# öğrenirken öneriniz var mıdır?

Udemyden Murat yücedağ, BTK Akdemideki hocanın adını bilmiyorum. Gayet güzel, açıklayıcı ve akıcı anlatıyorlar.Alttaki kursa sahibim ancak YouTube'da güncel seri çekilmiş. Hangi kursunu izlemeliyim? Udemy mi yoksa YouTube'daki mi? Veya başka öneriniz var mıdır? Ayrıca C# öğrenirken öneriniz var mıdır?
![]()
Udemy'den Murat yücedağ, BTK akdemideki hocanın adını bilmiyorum. Gayet güzel, açıklayıcı ve akıcı anlatıyorlar.
Bence Udemy. Ancak sonradan isteğine bağlı YouTube. Ben ilk başladığımda YouTubedeki derslerini pek anlayamadım ama Udemy 0 bilgili birisi bile anlıyor ve çok ucuz. 1+3 kampanyasi sürüyor olabilir.Murat yücedağ'ın Udemy mi YouTube serisi mi sence?
Bence Udemy. Ancak sonradan isteğine bağlı YouTube. Ben ilk başladığımda YouTube'deki derslerini pek anlayamadım ama Udemy 0 bilgili birisi bile anlıyor ve çok ucuz. 1+3 kampanyasi sürüyor olabilir.
Murat yücedağ adamdır C# form derslerini izliyordum ama Udemy'den daha detaylı bir kurs bulunabilir bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.