H hardrhymer Decapat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 7 17 Şubat 2019 #1 Bu video setinde C# dilini kullanarak visualstudio ile entityframework codefirst yaklaşımı nasıl yapılır onu ele alacağız. Keyifli izlemeler. C# Eğitim Videosu - EntityFramework CodeFirst - CodeFirst yaklaşımını tanıyalım [POCO,Context,Data Annotation]. Part-1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et C# Eğitim Videosu - EntityFramework CodeFirst - İlk CodeFirst projemizi oluşturalım. Part-2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et C# Eğitim Videosu - EntityFramework CodeFirst - Migration yönetimi. Part-3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu video setinde C# dilini kullanarak visualstudio ile entityframework codefirst yaklaşımı nasıl yapılır onu ele alacağız. Keyifli izlemeler. C# Eğitim Videosu - EntityFramework CodeFirst - CodeFirst yaklaşımını tanıyalım [POCO,Context,Data Annotation]. Part-1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et C# Eğitim Videosu - EntityFramework CodeFirst - İlk CodeFirst projemizi oluşturalım. Part-2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et C# Eğitim Videosu - EntityFramework CodeFirst - Migration yönetimi. Part-3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et