s_g_rx7 Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #1 Merhaba arkadaşlar ben yazılımla uğraşmak istediğimden C++ adlı uygulamayı yüklemek istiyorum, uygulamayı duymuşsunuzdur ama bu uygulama ücretli mi ücretsiz mi bilmiyorum. Ücretsizse en güvenilir bir şekilde nasıl yüklenir söylerseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2024
Merhaba arkadaşlar ben yazılımla uğraşmak istediğimden C++ adlı uygulamayı yüklemek istiyorum, uygulamayı duymuşsunuzdur ama bu uygulama ücretli mi ücretsiz mi bilmiyorum. Ücretsizse en güvenilir bir şekilde nasıl yüklenir söylerseniz sevinirim.
S SciFi Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #11 613366 dedi: Yeni başlıyor ise VSC iyi bir seçenek. Genişletmek için tıkla... Vsc önermen. Dev c++ diye basit bbir program var o daha iyi. Artı 0 Eksi
613366 dedi: Yeni başlıyor ise VSC iyi bir seçenek. Genişletmek için tıkla... Vsc önermen. Dev c++ diye basit bbir program var o daha iyi.