2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 8 Mart 2023 #11 C++ pek güncellenen bir dil değil. Arkasında firma kalmadı çünkü. Öğrenilir ama yeni kaynaklar daha iyi olur tabii.
C++ pek güncellenen bir dil değil. Arkasında firma kalmadı çünkü. Öğrenilir ama yeni kaynaklar daha iyi olur tabii.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.946 Makaleler 19 Çözümler 71 8 Mart 2023 #12 zWiconsss dedi: Kardeşim düzeltmişim işte söyle. Genişletmek için tıkla... Size demedim ki hocam arkadaşa dedim.
zWiconsss dedi: Kardeşim düzeltmişim işte söyle. Genişletmek için tıkla... Size demedim ki hocam arkadaşa dedim.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.962 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 8 Mart 2023 #13 246941 dedi: C++ pek güncellenen bir dil değil. Arkasında firma kalmadı çünkü. Öğrenilir ama yeni kaynaklar daha iyi olur tabii. Genişletmek için tıkla... Önce ki mesajda belirttim zaten. Her geçen gün yeni bir trick'de bulunuyor. Eski kaynaklara bakarsa bunları görmeyebilir. Bir eklenti bile her şeyi değiştirebilir aslında. Ben şahsen güncel kaynaktan yanayım.
246941 dedi: C++ pek güncellenen bir dil değil. Arkasında firma kalmadı çünkü. Öğrenilir ama yeni kaynaklar daha iyi olur tabii. Genişletmek için tıkla... Önce ki mesajda belirttim zaten. Her geçen gün yeni bir trick'de bulunuyor. Eski kaynaklara bakarsa bunları görmeyebilir. Bir eklenti bile her şeyi değiştirebilir aslında. Ben şahsen güncel kaynaktan yanayım.