Nazo_2004 Decapat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #1 Ethereum C# kullanmak mantıklı mı ve C# nasıl 1 dil blockchain için kullanılır mı?
MeowingCat Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 745 Çözümler 8 Yer Neptün Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Computer Scientist & Cat 13 Kasım 2022 #2 Ethereum için derken neyi kastediyorsunuz? Web3 programlama için ya da sadece wallet derivationlar için kullanılır elbette.
Ethereum için derken neyi kastediyorsunuz? Web3 programlama için ya da sadece wallet derivationlar için kullanılır elbette.
Nazo_2004 Decapat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #3 MeowingCat dedi: Ethereum için derken neyi kastediyorsunuz? Web3 programlama için ya da sadece wallet derivationlar için kullanılır elbette. Genişletmek için tıkla... Benim yapmak istediğim merkeziyetsiz İnstagram , Twitter gibi uygulamalar yapmak istiyorum
MeowingCat dedi: Ethereum için derken neyi kastediyorsunuz? Web3 programlama için ya da sadece wallet derivationlar için kullanılır elbette. Genişletmek için tıkla... Benim yapmak istediğim merkeziyetsiz İnstagram , Twitter gibi uygulamalar yapmak istiyorum