RedLife0
Decapat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar belki bu konu bu foruma göre ağır veya uyumsuz olabilir ama sormak istiyorum.
C# ile otomasyon yazıyordum ve belli verileri Database'den (ef ve linq kullanılarak) çekerek formda belirtilen hücrelere yazdırma işlemi uyguluyordum ve şöyle bir hata ile karşılaştım;
Parolayı nereden gireceğim veya korumayı nasıl kaldıracağım Excel açıldığında hiçbir şey göstermiyor.
Edit: Güven merkezindeki tüm tikleri kaldırdım ve gözden geçir sekmesinde sayfa korumasını kaldır yerine sayfayı koru yazıyor.
C# ile otomasyon yazıyordum ve belli verileri Database'den (ef ve linq kullanılarak) çekerek formda belirtilen hücrelere yazdırma işlemi uyguluyordum ve şöyle bir hata ile karşılaştım;
System.Runtime.InteropServices.COMException: 'Değiştirmeye çalıştığınız hücre ya da grafik korumalı bir sayfada. Değişiklik yapmak için sayfanın korumasını kaldırın. Parola girmeniz istenebilir.'Parolayı nereden gireceğim veya korumayı nasıl kaldıracağım Excel açıldığında hiçbir şey göstermiyor.
Edit: Güven merkezindeki tüm tikleri kaldırdım ve gözden geçir sekmesinde sayfa korumasını kaldır yerine sayfayı koru yazıyor.