4 448206 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 529 Makaleler 3 Çözümler 1 9 Mayıs 2021 #1 Merhaba, Murat Yücedağ kanalının C# derslerini takip ederek kendime bir şeyler katmaya çalışıyorum. Şu zamana kadar sorunsuz ilerledim ancak bugün bir dersinde takıldım, her şeyi doğru yapmama rağmen şu hatayı veriyor. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba, Murat Yücedağ kanalının C# derslerini takip ederek kendime bir şeyler katmaya çalışıyorum. Şu zamana kadar sorunsuz ilerledim ancak bugün bir dersinde takıldım, her şeyi doğru yapmama rağmen şu hatayı veriyor. Yardımcı olur musunuz?
S sonicnix Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 863 Çözümler 3 9 Mayıs 2021 #2 Fotoğraflar eksik. Artı 0 Eksi
KS KS 4 448206 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 529 Makaleler 3 Çözümler 1 9 Mayıs 2021 #3 sonicnix dedi: Fotoğraflar eksik. Genişletmek için tıkla... başka ne eklemem lazım? Artı 0 Eksi
RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.786 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #4 Hata basit. sql kodu yazarken şurada isim ile soyisim arasında virgülü unutmuşsun. insert into Gelenler(İsim, Soyisim, Firma).. şeklinde olmalı. Artı 0 Eksi
Hata basit. sql kodu yazarken şurada isim ile soyisim arasında virgülü unutmuşsun. insert into Gelenler(İsim, Soyisim, Firma).. şeklinde olmalı.
KS KS 4 448206 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 529 Makaleler 3 Çözümler 1 9 Mayıs 2021 #5 RaSGooL dedi: Hata basit. sql kodu yazarken şurada isim ile soyisim arasında virgülü unutmuşsun. insert into Gelenler(İsim, Soyisim, Firma).. şeklinde olmalı. Genişletmek için tıkla... İsim Soyisim direk birleşik. Dosya Ekleri Screenshot_121.png 3,4 KB · Görüntüleme: 86 Artı 0 Eksi
RaSGooL dedi: Hata basit. sql kodu yazarken şurada isim ile soyisim arasında virgülü unutmuşsun. insert into Gelenler(İsim, Soyisim, Firma).. şeklinde olmalı. Genişletmek için tıkla... İsim Soyisim direk birleşik.
RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.786 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #6 448206 dedi: İsim Soyisim direk birleşik. Genişletmek için tıkla... Boşluklu yazamıyoruz diye biliyorum. Aradaki boşluğu silip dener misin? Artı 0 Eksi
448206 dedi: İsim Soyisim direk birleşik. Genişletmek için tıkla... Boşluklu yazamıyoruz diye biliyorum. Aradaki boşluğu silip dener misin?
KS KS 4 448206 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 529 Makaleler 3 Çözümler 1 9 Mayıs 2021 #7 RaSGooL dedi: Boşluklu yazamıyoruz diye biliyorum. Aradaki boşluğu silip dener misin? Genişletmek için tıkla... Yine aynı maalesef. İsimSoyisim şeklinde düzeltsem datayı o şekilde denesem olur mu acaba? Geri dönüş yapacağım Evet işe yaradı çok teşekkür ederim. Dosya Ekleri Screenshot_122.png 2,1 KB · Görüntüleme: 81 Artı 0 Eksi
RaSGooL dedi: Boşluklu yazamıyoruz diye biliyorum. Aradaki boşluğu silip dener misin? Genişletmek için tıkla... Yine aynı maalesef. İsimSoyisim şeklinde düzeltsem datayı o şekilde denesem olur mu acaba? Geri dönüş yapacağım Evet işe yaradı çok teşekkür ederim.
RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.786 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #8 448206 dedi: Yine aynı maalesef. İsimSoyisim şeklinde düzeltsem datayı o şekilde denesem olur mu acaba? Geri dönüş yapacağım Evet işe yaradı çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Kolay gelsin Artı 0 Eksi
448206 dedi: Yine aynı maalesef. İsimSoyisim şeklinde düzeltsem datayı o şekilde denesem olur mu acaba? Geri dönüş yapacağım Evet işe yaradı çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Kolay gelsin