Y YusufYazilimci Femtopat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar, C#'ta butona basınca formun BackGroundImage'ini değiştirmek istiyorum. Nasıl yaparım? Arkaya GIF koyacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2022
Arkadaşlar, C#'ta butona basınca formun BackGroundImage'ini değiştirmek istiyorum. Nasıl yaparım? Arkaya GIF koyacağım.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.705 Makaleler 2 Çözümler 14 14 Şubat 2022 #2 Windows form application varsayıyorum. Butona çift tıklayıp Click olayında renk değişebiliyordu ama arka plan resim konuluyor muydu hatırlayamadım. Artı 0 Eksi
Windows form application varsayıyorum. Butona çift tıklayıp Click olayında renk değişebiliyordu ama arka plan resim konuluyor muydu hatırlayamadım.
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 14 Şubat 2022 #3 Forma bir picturebox ekleyin ardından GIF'i image kısmına koyun. Ana kapsayıcıya ekleyebilirsiniz Picturebox'ı. Ondan sonra bir buton yardımı ile aç kapa yapabilirsin. [CODE lang="csharp" highlight="3"]private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { pictureBox1.Visible = true; }[/CODE] Artı 0 Eksi
Forma bir picturebox ekleyin ardından GIF'i image kısmına koyun. Ana kapsayıcıya ekleyebilirsiniz Picturebox'ı. Ondan sonra bir buton yardımı ile aç kapa yapabilirsin. [CODE lang="csharp" highlight="3"]private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { pictureBox1.Visible = true; }[/CODE]