polishira Centipat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 8 27 Kasım 2023 #1 Tek bir forumda 5-10 tane panel kullanmak istiyorum fakat sürekli diğer panelin içine gidiyor daha basit yolu var mı bunun?
Tek bir forumda 5-10 tane panel kullanmak istiyorum fakat sürekli diğer panelin içine gidiyor daha basit yolu var mı bunun?
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.043 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 28 Kasım 2023 #11 polishira dedi: Panellerin hepsi aynı boyutta olmak zorunda + içinde farklı farklı resimler, buttonlar vs. olacak... Anlattığınız durum bana uymuyor. Ya da ben anlamadım... Genişletmek için tıkla... Böyle uğraşacağına her şeyi ayrı birer form tasarlarmış gibi user controlde tasarlasan sana daha kolay olacak. Anlatamıyorum ama . Artı 0 Eksi
polishira dedi: Panellerin hepsi aynı boyutta olmak zorunda + içinde farklı farklı resimler, buttonlar vs. olacak... Anlattığınız durum bana uymuyor. Ya da ben anlamadım... Genişletmek için tıkla... Böyle uğraşacağına her şeyi ayrı birer form tasarlarmış gibi user controlde tasarlasan sana daha kolay olacak. Anlatamıyorum ama .
4 473562 Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 886 Makaleler 2 Çözümler 12 28 Kasım 2023 #12 polishira dedi: Öyle yaptığımda iç içe giriyor ve hatalı çalışıyor(visible) designerdan siliyorum içe geçen kısmı ama forumda silinmiş oluyor... Genişletmek için tıkla... Panele sağ tıklayıp öne getir butonuna tıklayın ben öyle çözüyorum. Artı 0 Eksi
polishira dedi: Öyle yaptığımda iç içe giriyor ve hatalı çalışıyor(visible) designerdan siliyorum içe geçen kısmı ama forumda silinmiş oluyor... Genişletmek için tıkla... Panele sağ tıklayıp öne getir butonuna tıklayın ben öyle çözüyorum.