F fdfgdse Centipat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 497 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #1 C# Form'da bir label olsun. Ben programı açar açmaz o label artmaya başlasın istiyorum. Bir türlü beceremedim. Sayının artış hızını ben belirlemek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2022
C# Form'da bir label olsun. Ben programı açar açmaz o label artmaya başlasın istiyorum. Bir türlü beceremedim. Sayının artış hızını ben belirlemek istiyorum.
Çözüm F F fdfgdse 18 Mayıs 2022 uykuda dedi: Timer'ın içerisindekini int sayi = int.Parse(label1.Text); label1.Text = sayi++; bu kod ile değiştirin. Genişletmek için tıkla... İnt türü ötülü olarak string türüne dönüştülemez uyarısı veriyor. int sayi = int.Parse(label2.Text); sayi++; label2.Text = sayi.ToString(); Şu şekilde yaptım çalıştı teşekkürler.
uykuda dedi: Timer'ın içerisindekini int sayi = int.Parse(label1.Text); label1.Text = sayi++; bu kod ile değiştirin. Genişletmek için tıkla... İnt türü ötülü olarak string türüne dönüştülemez uyarısı veriyor. int sayi = int.Parse(label2.Text); sayi++; label2.Text = sayi.ToString(); Şu şekilde yaptım çalıştı teşekkürler.
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.548 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 17 Mayıs 2022 #2 Timer oluşturun timerin içerisine label1.Text +=1; Form1'in loadına timer1.Start(); bir de isterseniz timer'ın intervalini ayarlarsınız bu kadar. Artı 0 Eksi
Timer oluşturun timerin içerisine label1.Text +=1; Form1'in loadına timer1.Start(); bir de isterseniz timer'ın intervalini ayarlarsınız bu kadar.
KS KS F fdfgdse Centipat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 497 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #3 uykuda dedi: Timer oluşturun timerin içerisine Label1.Text +=1; Form1'in loadına timer1.Start(); Bir de isterseniz Timer'ın intervalini ayarlarsınız bu kadar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. uykuda dedi: Timer oluşturun timerin içerisine Label1.Text +=1; Form1'in loadına timer1.Start(); Bir de isterseniz Timer'ın intervalini ayarlarsınız bu kadar. Genişletmek için tıkla... Dün deneme şansım olmamıştı. O yüzden daha yeni yazıyorum. Sayıyı artırmak yerine 01111111.. Yazıyor. Son düzenleme: 18 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
uykuda dedi: Timer oluşturun timerin içerisine Label1.Text +=1; Form1'in loadına timer1.Start(); Bir de isterseniz Timer'ın intervalini ayarlarsınız bu kadar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. uykuda dedi: Timer oluşturun timerin içerisine Label1.Text +=1; Form1'in loadına timer1.Start(); Bir de isterseniz Timer'ın intervalini ayarlarsınız bu kadar. Genişletmek için tıkla... Dün deneme şansım olmamıştı. O yüzden daha yeni yazıyorum. Sayıyı artırmak yerine 01111111.. Yazıyor.
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.548 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 18 Mayıs 2022 #4 fdfgdse dedi: Teşekkürler. Dün deneme şansım olmamıştı. O yüzden daha yeni yazıyorum. Sayıyı artırmak yerine 01111111.. Yazıyor. Genişletmek için tıkla... Timer'ın içerisindekini int sayi = int.Parse(label1.Text); label1.Text = sayi++; bu kod ile değiştirin. Artı 0 Eksi
fdfgdse dedi: Teşekkürler. Dün deneme şansım olmamıştı. O yüzden daha yeni yazıyorum. Sayıyı artırmak yerine 01111111.. Yazıyor. Genişletmek için tıkla... Timer'ın içerisindekini int sayi = int.Parse(label1.Text); label1.Text = sayi++; bu kod ile değiştirin.
KS KS F fdfgdse Centipat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 497 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #5 uykuda dedi: Timer'ın içerisindekini int sayi = int.Parse(label1.Text); label1.Text = sayi++; bu kod ile değiştirin. Genişletmek için tıkla... İnt türü ötülü olarak string türüne dönüştülemez uyarısı veriyor. int sayi = int.Parse(label2.Text); sayi++; label2.Text = sayi.ToString(); Şu şekilde yaptım çalıştı teşekkürler. Artı 0 Eksi Çözüm
uykuda dedi: Timer'ın içerisindekini int sayi = int.Parse(label1.Text); label1.Text = sayi++; bu kod ile değiştirin. Genişletmek için tıkla... İnt türü ötülü olarak string türüne dönüştülemez uyarısı veriyor. int sayi = int.Parse(label2.Text); sayi++; label2.Text = sayi.ToString(); Şu şekilde yaptım çalıştı teşekkürler.