C# Formda WebBrowser iframe sorunu

• Konuyu başlatan 70659
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.617

70659

Megapat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, televizyon programı yapmak istedim ve temel şeyleri halletim fakat, resimdeki gibi linki bağlayınca hata veriyor her bilgisayarda 1 kere yayın geliyor bir daha basıldığında resimdeki hatayı alıyorum ve bir daha ne yaparsak yapalım asla açılmıyor yayın, bu neden kaynaklanıyor olabilir ? Cevaplarınızı bekliyorum.

1.png
2.png

Emin olamam ama kuvvetli ihtimal bundandır. Geçmişten hayal meyal hatırlıyorum webbrowser nesnesi ile internet explorer'ın bağlantılı olduğunu. Butona her tıklamadan önce internet explrer options'tan clear history yapmayı deneyebilirsiniz.

Emin olamam ama kuvvetli ihtimal bundandır. Geçmişten hayal meyal hatırlıyorum webbrowser nesnesi ile internet explorer'ın bağlantılı olduğunu. Butona her tıklamadan önce internet explrer options'tan clear history yapmayı deneyebilirsiniz.
Windows 10 kullanıyorum, Edge yi mi temizlemeliyim ve bunu bir koda bağlamam lazım bunu araştırdım ama açıklayıcı bir şey bulamadım, iframe lerden kaynaklanıyor olabilir mi ? 1 - 2 farklı adres denedim gene aynı sonucu aldım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı