M Meliheren33 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 30 2 Nisan 2023 #1 Bir alışveriş uygulaması geliştiriyorum kullanıcı ürünü sepete eklediği zaman sepetin olduğu formdaki labela veriyi yazdırıyorum ancak sepet formundan çıkıp başka bir forma geçtiğim zaman labellardaki textler siliniyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2023
Bir alışveriş uygulaması geliştiriyorum kullanıcı ürünü sepete eklediği zaman sepetin olduğu formdaki labela veriyi yazdırıyorum ancak sepet formundan çıkıp başka bir forma geçtiğim zaman labellardaki textler siliniyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 2 Nisan 2023 #2 Çünkü label ile geçen veriler aktifken tutulur. Verileri liste olarak aktarmanız gerekiyor. Öncelikle bu kodu sepete ekleme yaptığınız Form'un global alanına ekleyin. C#:Panoya kopyala public static List<string> sepet new List<string>(); Listeye değer eklemek için; Not: Liste türüne göre değer göndermeniz gerekiyor. Integer değerse String olarak gönderemezsiniz. C#:Panoya kopyala sepet.Add("değeriniz"); Liste üzerindeki değere ulaşmak için; C#:Panoya kopyala sepet[0]; // değerler 0 ile başlar ve ekleme sırasına göre numaralanır. Artı 0 Eksi
Çünkü label ile geçen veriler aktifken tutulur. Verileri liste olarak aktarmanız gerekiyor. Öncelikle bu kodu sepete ekleme yaptığınız Form'un global alanına ekleyin. C#:Panoya kopyala public static List<string> sepet new List<string>(); Listeye değer eklemek için; Not: Liste türüne göre değer göndermeniz gerekiyor. Integer değerse String olarak gönderemezsiniz. C#:Panoya kopyala sepet.Add("değeriniz"); Liste üzerindeki değere ulaşmak için; C#:Panoya kopyala sepet[0]; // değerler 0 ile başlar ve ekleme sırasına göre numaralanır.
KS KS M Meliheren33 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 30 4 Nisan 2023 #3 300319 dedi: Çünkü label ile geçen veriler aktifken tutulur. Verileri liste olarak aktarmanız gerekiyor. Öncelikle bu kodu sepete ekleme yaptığınız Form'un global alanına ekleyin. C#:Panoya kopyala public static List<string> sepet new List<string>(); Listeye değer eklemek için; Not: Liste türüne göre değer göndermeniz gerekiyor. Integer değerse String olarak gönderemezsiniz. C#:Panoya kopyala sepet.Add("değeriniz"); Liste üzerindeki değere ulaşmak için; C#:Panoya kopyala sepet[0]; // değerler 0 ile başlar ve ekleme sırasına göre numaralanır. Genişletmek için tıkla... Yanıtın için teşekkürler. listeyi oluştururken şöyle hatalar aldım Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-04-04 201430.png 10,2 KB · Görüntüleme: 28 Ekran görüntüsü 2023-04-04 201530.png 7,6 KB · Görüntüleme: 25 Artı 0 Eksi
300319 dedi: Çünkü label ile geçen veriler aktifken tutulur. Verileri liste olarak aktarmanız gerekiyor. Öncelikle bu kodu sepete ekleme yaptığınız Form'un global alanına ekleyin. C#:Panoya kopyala public static List<string> sepet new List<string>(); Listeye değer eklemek için; Not: Liste türüne göre değer göndermeniz gerekiyor. Integer değerse String olarak gönderemezsiniz. C#:Panoya kopyala sepet.Add("değeriniz"); Liste üzerindeki değere ulaşmak için; C#:Panoya kopyala sepet[0]; // değerler 0 ile başlar ve ekleme sırasına göre numaralanır. Genişletmek için tıkla... Yanıtın için teşekkürler. listeyi oluştururken şöyle hatalar aldım