C# formu ile nasıl para kazanabilirim?

Mehmet098769

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba! Gelecek için ufakça konuşmak istersem, liseye geçtiğimde büyük bir ihtimal Anadolu lisesi okuyacağım ve staj şansım yok. C# formunu biliyorum ve bu işten para kazanmak istiyorum. Evdeyim, bir yere gidip çalışma şansım yok. Genel olarak aklımdaki plan program yapıp satmak, ama nereden yapacağımı da bilmiyorum. Bu işten nasıl para kazanabilirim?

Cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, para kazanmanız için sadece .NET Form bilgisi yeterli değil maalesef. Yapabileceğin en iyi şey kendini bu konularda daha da geliştirmek. Bunun sana çok faydası olacaktır.

Peki hocam bu durumda bana para kazandıracak çalışma yöntemi nedir veya ekstra bilgimin üstüne neler koymam lazım cevabınız içinde teşekkür ederim.

Öncelikle merhaba! Gelecek için ufakça konuşmak istersem, liseye geçtiğimde büyük bir ihtimal Anadolu lisesi okuyacağım ve staj şansım yok. C# formunu biliyorum ve bu işten para kazanmak istiyorum. Evdeyim, bir yere gidip çalışma şansım yok. Genel olarak aklımdaki plan program yapıp satmak, ama nereden yapacağımı da bilmiyorum. Bu işten nasıl para kazanabilirim?

Cevaplarınız için teşekkürler.

C# tek yeterli değil kazanamazsınız.

Peki hocam bu durumda bana para kazandıracak çalışma yöntemi nedir veya ekstra bilgimin üstüne neler koymam lazım cevabınız içinde teşekkür ederim.

Yani bazı insanların bu tür yazılımlara ihtiyacı oluyor ve sitelerde satın almak için ilan açıyorlar evet ama bunlar nadir oluyor. Kendini geliştirmen için ise bir proje belirle kafanda herhangi bir şey olabilir. Örneğin proje bir kütüphane yazılımı olsun. Bu yazılımın içinde barındıracak özellikleri belirle

Mesela.

Yönetim özellikleri.
  • Kitap ekleme/çıkarma/düzenleme
  • Üye paneli görüntüleme.
  • Kitap ödünç verme / teslim alma.

Kullanıcı özellikleri.
- Kitap alma / teslim etme.

Bu özellikleri kafanda belirledikten sonra bunları nasıl yapabileceğini araştır, yapay zekaya sor mesela.

"bir kütüphane yazılımı üzerinde çalışıyorum kitapların verisini tutmak için hangi araçları kullanabilirim?"

Ardından bu araçları araştır, öğren ve öğrendiklerini projende test et.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı