5 541027 Decapat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 933 Makaleler 2 Çözümler 7 24 Ocak 2024 #1 Hem sınava hazırlık hem de okuldan bağımsız kendimi geliştirmek için hangi kaynak ve kişilerden yararlanmalıyım.
Hem sınava hazırlık hem de okuldan bağımsız kendimi geliştirmek için hangi kaynak ve kişilerden yararlanmalıyım.
KANINGO GAMES Femtopat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #2 Aga C# için Unity'den kendini geliştirebilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2024
FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 5 24 Ocak 2024 #3 Ben şahsen BTK Akademi'den öğreniyorum. KANINGO GAMES dedi: Aga C# için Unity'den kendini geliştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam Unity bir kaynak değildir. Unity'nin kaynakları yalnızca C#'taki Unity kütüphanesini anlatır. Unity'e başlamak için temel C# bilginizin olması lazım. Bir de arkadaşın Unity bilgisine ihtiyacı olup olmadığını bilmiyoruz.
Ben şahsen BTK Akademi'den öğreniyorum. KANINGO GAMES dedi: Aga C# için Unity'den kendini geliştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam Unity bir kaynak değildir. Unity'nin kaynakları yalnızca C#'taki Unity kütüphanesini anlatır. Unity'e başlamak için temel C# bilginizin olması lazım. Bir de arkadaşın Unity bilgisine ihtiyacı olup olmadığını bilmiyoruz.
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 24 Ocak 2024 #4 Uygulama Geliştirerek C# Öğrenin: A'dan Z'ye Eğitim Seti 192 Ders ~ C# programlama mantığını modüler bir müfredat aracılığıyla projeler geliştirerek öğrenin! | C# www.udemy.com
Uygulama Geliştirerek C# Öğrenin: A'dan Z'ye Eğitim Seti 192 Ders ~ C# programlama mantığını modüler bir müfredat aracılığıyla projeler geliştirerek öğrenin! | C# www.udemy.com
KANINGO GAMES Femtopat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #5 Aga ben kodlama dili anlamında anladım.
dinçer mert özer Hectopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 1.620 Makaleler 14 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #6 541027 dedi: Hem sınava hazırlık hem de okuldan bağımsız kendimi geliştirmek için hangi kaynak ve kişilerden yararlanmalıyım. Genişletmek için tıkla... Somut kaynaklar tükenmiş. Sefer Algan'ın bir C# kitabı vardı bulabilirseniz öneririm.
541027 dedi: Hem sınava hazırlık hem de okuldan bağımsız kendimi geliştirmek için hangi kaynak ve kişilerden yararlanmalıyım. Genişletmek için tıkla... Somut kaynaklar tükenmiş. Sefer Algan'ın bir C# kitabı vardı bulabilirseniz öneririm.
MidI0ck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 2.090 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #7 Usta kaynaklardan öğren tabi ama o kaynakları öğrenince o dili bildiğini sakın sanma. Kütüphaneler çok önemli ve uygulama yapman. Bol bol proje yap.
Usta kaynaklardan öğren tabi ama o kaynakları öğrenince o dili bildiğini sakın sanma. Kütüphaneler çok önemli ve uygulama yapman. Bol bol proje yap.
5 541027 Decapat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 933 Makaleler 2 Çözümler 7 24 Ocak 2024 #8 Tüm cevaplar için teşekkürler.
S seercii Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #9 Dostum murat yücedağ’ın ve engin demiroğ’un kurslarını öneririm udemy veya youtubedan
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.756 Makaleler 1 Çözümler 81 24 Ocak 2024 #10 Kendi kaynagindan -> C# docs - get started, tutorials, reference. --- Turkce olarak Osman Toparlakoglu ya da Bedir Himmet cok ustaca yorumluyor bu konuyu, goz atilabilir.
Kendi kaynagindan -> C# docs - get started, tutorials, reference. --- Turkce olarak Osman Toparlakoglu ya da Bedir Himmet cok ustaca yorumluyor bu konuyu, goz atilabilir.