Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 16 Nisan 2021 #1 [CODE lang="c" title="Kod"]//merhaba.c #include <studio.h> int main() { printf ("merhaba") ; return 0 ; } [/CODE] Bu kod bir türlü çalışmıyor. Nerede hata yapıyorum anlayamadım. Evet diyorum burada hiç bir şey olmuyor: Hayır dediğimde ise boş bir şey çalışıyor.
[CODE lang="c" title="Kod"]//merhaba.c #include <studio.h> int main() { printf ("merhaba") ; return 0 ; } [/CODE] Bu kod bir türlü çalışmıyor. Nerede hata yapıyorum anlayamadım. Evet diyorum burada hiç bir şey olmuyor: Hayır dediğimde ise boş bir şey çalışıyor.
MB Lutz Megapat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 574 Çözümler 7 16 Nisan 2021 #2 #include <stdio.h> yazman lazım yanlış yazmışsın.
Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 16 Nisan 2021 #3 MB Lutz dedi: #include <stdio.h> yazman lazım yanlış yazmışsın. Genişletmek için tıkla... Hala aynı sorun var.
MB Lutz dedi: #include <stdio.h> yazman lazım yanlış yazmışsın. Genişletmek için tıkla... Hala aynı sorun var.
aaahollyaa Kilopat Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 280 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #4 "Do you want to build it now?" uyarısında evete tıklayın, kodunuzun çalışması için önce derlenmesi gerekir.
"Do you want to build it now?" uyarısında evete tıklayın, kodunuzun çalışması için önce derlenmesi gerekir.
MB Lutz Megapat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 574 Çözümler 7 16 Nisan 2021 #5 Arocyn dedi: Hala aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Başka derleyici kullanmayı dene kod doğru.
Arocyn dedi: Hala aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Başka derleyici kullanmayı dene kod doğru.
Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 16 Nisan 2021 #6 aaahollyaa dedi: "Do you want to build it now?" uyarısında evete tıklayın, kodunuzun çalışması için önce derlenmesi gerekir. Genişletmek için tıkla... Tamam derleme kısmına tıklıyorum derlemiyor da. Orası da sıkıntılı. MB Lutz dedi: Başka derleyici kullanmayı dene kod doğru. Genişletmek için tıkla... Dev C++ ve Visual Studio dışında bir önerin var mı? Örnek elimde bir kaynak var onda da ".o" uzantılı dosyalarında sıkıntı olmuyor ama ".o" uzantısı olmayan hazır kodlarda da hata veriyor.
aaahollyaa dedi: "Do you want to build it now?" uyarısında evete tıklayın, kodunuzun çalışması için önce derlenmesi gerekir. Genişletmek için tıkla... Tamam derleme kısmına tıklıyorum derlemiyor da. Orası da sıkıntılı. MB Lutz dedi: Başka derleyici kullanmayı dene kod doğru. Genişletmek için tıkla... Dev C++ ve Visual Studio dışında bir önerin var mı? Örnek elimde bir kaynak var onda da ".o" uzantılı dosyalarında sıkıntı olmuyor ama ".o" uzantısı olmayan hazır kodlarda da hata veriyor.
F fersend Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1.669 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #7 int main ( void ) Yazın. Sorun hallolacaktır.
Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 16 Nisan 2021 #8 fersend dedi: int main ( void ) Yazın. Sorun hallolacaktır. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Uygulamayı açarken şöyle bir hata veriyor. Bu yüzden olabilir mi? Ben bu derleyiciyi nasıl yükleyeceğim araştırdım ama bir şey bulamadım.
fersend dedi: int main ( void ) Yazın. Sorun hallolacaktır. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Uygulamayı açarken şöyle bir hata veriyor. Bu yüzden olabilir mi? Ben bu derleyiciyi nasıl yükleyeceğim araştırdım ama bir şey bulamadım.
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 16 Nisan 2021 #9 Arocyn dedi: Dev C++ ve Visual Studio dışında bir önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Biraz uğraştırır ama mingw kullan.
Arocyn dedi: Dev C++ ve Visual Studio dışında bir önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Biraz uğraştırır ama mingw kullan.
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 16 Nisan 2021 #10 Dosyayı önce bir isim vererek kayıt etmelisin. Sonra derleyebilirsin. Derleyici de kurulu değilmiş.