Taner.Yumukk Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #1 problem şuki istek gönderdiğimde konsolda pluginler gönderildi yazıyor ama Akanel.dll gönderiyor medicalsystem göndermiyor akanel ile medical yerini değiştirince medicali gönderiyor akaneli göndermiyor beynim yandı çözemiyorum hiç bir şekilde
problem şuki istek gönderdiğimde konsolda pluginler gönderildi yazıyor ama Akanel.dll gönderiyor medicalsystem göndermiyor akanel ile medical yerini değiştirince medicali gönderiyor akaneli göndermiyor beynim yandı çözemiyorum hiç bir şekilde
Erayko Megapat Katılım 26 Şubat 2016 Mesajlar 459 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 9 7950X | MSI RTX 4090 SUPRIM LIQUID X 24G 384 Bit GDDR6X 24 GB | MEG X670E ACE | G.Skill Trident Z5 RGB 32 GB (2x16) 6400 Mhz | 980 PRO NVMe™ M.2 SSD 1 TB | 980 PRO NVMe™ M.2 SSD 1 TB | ROG Strix Helios | Asus ROG-THOR-1600T Tıtanıum 1600W | MSI MPG CORELIQUID K360 V2 2.4" LCD | Cinsiyet Erkek Meslek Yazar 26 Nisan 2024 #2 Taner.Yumukk dedi: Eki Görüntüle 2179364Eki Görüntüle 2179367 Problem şuki istek gönderdiğimde konsolda pluginler gönderildi yazıyor ama Akanel.dll gönderiyor medicalsystem göndermiyor akanel ile medical yerini değiştirince medicali gönderiyor akaneli göndermiyor beynim yandı çözemiyorum hiçbir şekilde. Genişletmek için tıkla... Merhaba, try ve catch komutları ekleyerek hatayı bulmayı deneyin isterseniz. Hatanın yerini ve nedenini bulmakta yardımcı olabilir.
Taner.Yumukk dedi: Eki Görüntüle 2179364Eki Görüntüle 2179367 Problem şuki istek gönderdiğimde konsolda pluginler gönderildi yazıyor ama Akanel.dll gönderiyor medicalsystem göndermiyor akanel ile medical yerini değiştirince medicali gönderiyor akaneli göndermiyor beynim yandı çözemiyorum hiçbir şekilde. Genişletmek için tıkla... Merhaba, try ve catch komutları ekleyerek hatayı bulmayı deneyin isterseniz. Hatanın yerini ve nedenini bulmakta yardımcı olabilir.
Taner.Yumukk Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #3 Erayko dedi: Merhaba, try ve catch komutları ekleyerek hatayı bulmayı deneyin isterseniz. Hatanın yerini ve nedenini bulmakta yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... denedim hocam hata yok 1 haftadır bunla uğraşıyorum göndermiyor bir türlü path vs herşey çalışıyor
Erayko dedi: Merhaba, try ve catch komutları ekleyerek hatayı bulmayı deneyin isterseniz. Hatanın yerini ve nedenini bulmakta yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... denedim hocam hata yok 1 haftadır bunla uğraşıyorum göndermiyor bir türlü path vs herşey çalışıyor