C++ için hangi kitap alınmalı?

Itamyl

Hectopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
C++ Bunu almayı düşünüyorum yeni başladım temellerim var az çok mantığını kavramama yardımcı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
C++ Bunu almayı düşünüyorum yeni başladım temellerim var az çok mantığını kavramama yardımcı olur mu?
Benim üniversite bölümdeki C++ dersini o kitapla geçmiştim. Fena bir kitap değildir. Başlangıç için iyi ama ilerisi için yabancı kitaplara bakman gerek. Adları aklımda değil onları bulursam öneririm.

Kitaptan ziyade kurs istersen şu kursu önerebilirim: kurs. Oldukça kaliteli bir kurs. Bildiğim birçok şeyi buradan öğrendim. "LPA_AGU_2024" kodu ile indirim uygulayabilirsin.

Benim üniversite bölümdeki C++ dersini o kitapla geçmiştim. Fena bir kitap değildir. Başlangıç için iyi ama ilerisi için yabancı kitaplara bakman gerek. Adları aklımda değil onları bulursam öneririm.
Çok ileri, seviye gerekeceğini düşünmüyorum zaten UE5 c++'a girmeden önce mantığını kavrayıp kolay bir kütüphane öğrendikten sonra girmeyi düşünüyordum.

Kitaptan ziyade kurs istersen şu kursu önerebilirim: kurs. Oldukça kaliteli bir kurs. Bildiğim birçok şeyi buradan öğrendim. "LPA_AGU_2024" kodu ile indirim uygulayabilirsin.
Video dan ziyade okumak daha akılda kalıcı oluyor benim için ondan kitap tercih ettim teşekkürler yinede.

C++ dili için ücretsiz kaynaklar bu kaynakta hem kitap hem videolar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…