burak3030 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #1 C# için Visual Studio dışında bir "IDE" arıyorum çünkü bilgisayarım Visual Studio'yu rahat çalıştırmak için gerekli sisteme sahip değil. Kod yazarken rahat edebileceğim bir "IDE" olsun istiyorum.
C# için Visual Studio dışında bir "IDE" arıyorum çünkü bilgisayarım Visual Studio'yu rahat çalıştırmak için gerekli sisteme sahip değil. Kod yazarken rahat edebileceğim bir "IDE" olsun istiyorum.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #2 Geany var. GTK+ kullanıyor. Releases | Geany Geany is a small and lightweight Integrated Development Environment www.geany.org
Geany var. GTK+ kullanıyor. Releases | Geany Geany is a small and lightweight Integrated Development Environment www.geany.org
burak3030 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #3 nickyokaga dedi: Geany var. GTK+ kullanıyor. Releases | Geany Geany is a small and lightweight Integrated Development Environment www.geany.org Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim,bakacağım.
nickyokaga dedi: Geany var. GTK+ kullanıyor. Releases | Geany Geany is a small and lightweight Integrated Development Environment www.geany.org Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim,bakacağım.
3 330856 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.081 Makaleler 1 Çözümler 6 25 Aralık 2022 #4 nickyokaga dedi: Geany var. GTK+ kullanıyor. Releases | Geany Geany is a small and lightweight Integrated Development Environment www.geany.org Genişletmek için tıkla... Hocam bu program NTP destekliyor mu?
nickyokaga dedi: Geany var. GTK+ kullanıyor. Releases | Geany Geany is a small and lightweight Integrated Development Environment www.geany.org Genişletmek için tıkla... Hocam bu program NTP destekliyor mu?
AhmetKnKc Megapat Katılım 10 Kasım 2016 Mesajlar 372 Çözümler 19 26 Aralık 2022 #5 C# için gerekli eklentileri kurarak VS Code kullanabilirsiniz.