C++ İçin IDE Önerisi

LifeHunter

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sizlerden C++ için IDE tavsiyesi istiyorum. Visual Studio kullanıyordum ama Visual Studio çok kasıyor. Sadece programı açmak 10 dakika civarı bir şey sürüyor. Çok güçlü bir IDE ama çok güçlü olmasından dolayı çok kasıyor. Hızlı kod yazabileceğim ve editörü de iyi derecede olan bir IDE biliyorsanız yorumlara yazın.

İyi forumlar...

O kadar uzun sürmemesi lazım, yani sorun programda değil bilgisayarında. Ben kaç yıldır Visual Studio kullanıyorum ve hiç kötü bir yanını görmedim, kullanmaya devam etmeni öneririm.

O kadar uzun sürmemesi lazım, yani sorun programda değil bilgisayarında. Ben kaç yıldır Visual Studio kullanıyorum ve hiç kötü bir yanını görmedim, kullanmaya devam etmeni öneririm.
Sadece programın açılması değil, kod yazmakta uzun sürüyor. Bu da hiç rahat bir ortam sağlamıyor programlama yapar iken. Visual Studio çok iyi bir IDE, ama içinde en az 3 dil barındırdığından dolayıdır herhalde çok kasıyor. Bu yüzden kasmayan bir IDE arıyorum.

Ben birden çok sistemde denedim ne kasma gördüm ne başka bir şey gördüm. Nasıl bir bilgisayara sahip olduğunu bilmediğim için daha fazla yorum yapamayacağım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı