1Beyefendi Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 324 Çözümler 1 30 Kasım 2023 #1 C# öğrenmek istiyorum vs kullanınca biligiseyar zorlanıyor gibi hissediyorum ve vsd daha aşinayım. Vsd kullanırsam bir dezavantajı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2023
C# öğrenmek istiyorum vs kullanınca biligiseyar zorlanıyor gibi hissediyorum ve vsd daha aşinayım. Vsd kullanırsam bir dezavantajı olur mu?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.199 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 30 Kasım 2023 #2 Kullanıma göre değişebilir, Visual Studio IDE kadar kapsamlı değil.
GnçMühendis Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 1.027 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Japonya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendislik Öğrencisi 30 Kasım 2023 #3 Dev C++ önerimdir.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.335 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 30 Kasım 2023 #4 Rider >>>
1Beyefendi Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 324 Çözümler 1 30 Kasım 2023 #5 herkesin vs önerme sebebi nedir?
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 30 Kasım 2023 #6 GnçMühendis dedi: Dev C++ önerimdir. Genişletmek için tıkla... Hem rezil bir IDE hem de C# için değil. 1Beyefendi dedi: herkesin vs önerme sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Çünkü daha kapsamlı bir program. Daha güçlü. Bazı konularda işini kolaylaştırıyor her şey manuel yazmana kalmıyor. AliEgemen dedi: Rider >>> Genişletmek için tıkla... IntelliJden alıştıpım için kullandım Avalonia ile beraber, gerçekten rahat. Bütün Intellij tabanlılar için geçerli olan RAM canavarlığı var ama RAM olunca dert olmuyor
GnçMühendis dedi: Dev C++ önerimdir. Genişletmek için tıkla... Hem rezil bir IDE hem de C# için değil. 1Beyefendi dedi: herkesin vs önerme sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Çünkü daha kapsamlı bir program. Daha güçlü. Bazı konularda işini kolaylaştırıyor her şey manuel yazmana kalmıyor. AliEgemen dedi: Rider >>> Genişletmek için tıkla... IntelliJden alıştıpım için kullandım Avalonia ile beraber, gerçekten rahat. Bütün Intellij tabanlılar için geçerli olan RAM canavarlığı var ama RAM olunca dert olmuyor
D Daiquiri Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.436 Çözümler 12 30 Kasım 2023 #7 1Beyefendi dedi: C# öğrenmek istiyorum vs kullanınca biligiseyar zorlanıyor gibi hissediyorum ve vsd daha aşinayım. Vsd kullanırsam bir dezavantajı olur mu? Genişletmek için tıkla... Amacın dili öğrenmek ise kod editörü önermem. Visual Studio gibi bir IDE kullanman daha faydalı olur.
1Beyefendi dedi: C# öğrenmek istiyorum vs kullanınca biligiseyar zorlanıyor gibi hissediyorum ve vsd daha aşinayım. Vsd kullanırsam bir dezavantajı olur mu? Genişletmek için tıkla... Amacın dili öğrenmek ise kod editörü önermem. Visual Studio gibi bir IDE kullanman daha faydalı olur.
1Beyefendi Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 324 Çözümler 1 30 Kasım 2023 #8 Amacım ilerde işime yarasın kafasıyla öğreniyorum .NET öğrenmek faydalı olur diye düşündüm hocam.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 30 Kasım 2023 #9 1Beyefendi dedi: Amacım ilerde işime yarasın kafasıyla öğreniyorum .NET öğrenmek faydalı olur diye düşündüm hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam her türlü öğrenmek için IDE. Öğrendikten sonra isterseniz VIM kullanın.
1Beyefendi dedi: Amacım ilerde işime yarasın kafasıyla öğreniyorum .NET öğrenmek faydalı olur diye düşündüm hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam her türlü öğrenmek için IDE. Öğrendikten sonra isterseniz VIM kullanın.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.199 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 30 Kasım 2023 #10 1Beyefendi dedi: Amacım ilerde işime yarasın kafasıyla öğreniyorum .NET öğrenmek faydalı olur diye düşündüm hocam. Genişletmek için tıkla... Dil öğrenmek için IDE daha iyi olacaktır.
1Beyefendi dedi: Amacım ilerde işime yarasın kafasıyla öğreniyorum .NET öğrenmek faydalı olur diye düşündüm hocam. Genişletmek için tıkla... Dil öğrenmek için IDE daha iyi olacaktır.