Furkannnn Megapat Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #1 Merhaba 3 boyutlu bir koordinat sistemi yapmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 7 Mayıs 2024 #2 Örnek bir resim var mı?
Furkannnn Megapat Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #3 mesela bunun gibi Dosya Ekleri graphing-a-point-in-3d-coordinate-systems.png 19,1 KB · Görüntüleme: 34
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.682 Makaleler 27 Çözümler 177 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 3 Haziran 2024 #4 Furkannnn dedi: Merhaba 3 boyutlu bir koordinat sistemi yapmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu biraz mümkün değil gibi ama alternatif olarak şöyle yapabilirsin X ve Y zaten aynı olacak fakat Z'de kordinat değilde genişliğiyle oynarsan sanki dönüyormuş hissiyatı verebilirsin ancak bu hem tatmin etmez hemde uğraştırıcı olur.
Furkannnn dedi: Merhaba 3 boyutlu bir koordinat sistemi yapmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu biraz mümkün değil gibi ama alternatif olarak şöyle yapabilirsin X ve Y zaten aynı olacak fakat Z'de kordinat değilde genişliğiyle oynarsan sanki dönüyormuş hissiyatı verebilirsin ancak bu hem tatmin etmez hemde uğraştırıcı olur.