CPlus Hectopat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2017 #11 Ardam2 dedi: İnternet büyük bir kaynak. İnternete bakabilirsiniz illaki kitaba gerek yok. Benim sayfamada bakabilirsiniz orada da örnekler var. Genişletmek için tıkla... Sizin örneklere bakacağım biraz temel işlevi öğreneyim önce. Dangerous engineer dedi: İkisinide öğren en temel dillerden ikiside link felan var ama çoğu ingilizce istersen atayım Genişletmek için tıkla... Fark etmez İngilizce olması siz attın, önce C# başlayacağım sonra C++ geçerim önce C# uzman olayım, kitap olarak olarak C++ Algoritma hangisini önerirsin net bilgi olarak?.. Silinen üye dedi: Kuhn Academy de iyidir. Genişletmek için tıkla... Sizin kaynağınıza bakacağım Teşekkürler..
Ardam2 dedi: İnternet büyük bir kaynak. İnternete bakabilirsiniz illaki kitaba gerek yok. Benim sayfamada bakabilirsiniz orada da örnekler var. Genişletmek için tıkla... Sizin örneklere bakacağım biraz temel işlevi öğreneyim önce. Dangerous engineer dedi: İkisinide öğren en temel dillerden ikiside link felan var ama çoğu ingilizce istersen atayım Genişletmek için tıkla... Fark etmez İngilizce olması siz attın, önce C# başlayacağım sonra C++ geçerim önce C# uzman olayım, kitap olarak olarak C++ Algoritma hangisini önerirsin net bilgi olarak?.. Silinen üye dedi: Kuhn Academy de iyidir. Genişletmek için tıkla... Sizin kaynağınıza bakacağım Teşekkürler..
D deepdarkness00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 1.611 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2017 #12 Bu kaynakları incelemeni öneririm. Çizgi TAGEM Khan Academy Microsoft - Açık Akademi
veyselgüneş Kilopat Katılım 28 Aralık 2015 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2017 #13 CPlus dedi: Arkadaşlar C++ Algoritma ile alakalı iyi kitap önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.. Genişletmek için tıkla... Usta murat yücedağ diye bir hoca var hatta youtube da videoları var, kitap yapmıştı ona bi bak istersen.
CPlus dedi: Arkadaşlar C++ Algoritma ile alakalı iyi kitap önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.. Genişletmek için tıkla... Usta murat yücedağ diye bir hoca var hatta youtube da videoları var, kitap yapmıştı ona bi bak istersen.