C# ile aynı anda 3 platformda çalışabilen program nasıl kodlanır?

Erenalp Yılmaz

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Aynı anda web tabanlı Windows'ta ve mobilde çalışacak bir program yapmak istiyorum. C# kullanacağım önerebileceğiniz bir şeyler varsa sevinirim.
Xamarin işe yarar mı?

O topa girmeyin bence. Flutter ile geliştirin.

MAUI ve BLAZOR kullanırsan dediğin platformda çalışan uygulama yazabilirsin. MAUI, Xamarin'in üstüne geliştirildi. Blazor ise Asp.Net Core üzerine geliştirilmiş Web uygulama geliştirmeye yarayan bir framework. Bunlar bu ikisini birleştirdi MAUI Blazor'u yarattı. MAUI'yi başka web'de nasıl çalıştırırsın bilmiyorum o yüzden MAUI Blazor dedim. Şunu izlersen anlayacaksın dediğimi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uno-Platform kullanabilirsin de Web tarafında .NET kütüphanelerin yüklenmesi epey sürüyor.

Selam arkadaşlar. Aynı anda web tabanlı Windows'ta ve mobilde çalışacak bir program yapmak istiyorum. C# kullanacağım önerebileceğiniz bir şeyler varsa sevinirim.
Xamarin işe yarar mı?
İstediğin dilleri kullanmak sana kalmış tek yapman gereken 3 platformdan da ortak bir veri tabanı kullanmak.

Teşekkürler .net maui blazor kullanmaya başlamıştım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…