Zimbirti02 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #1 Selam, Excel'e kayıt eklemek istediğimde böyle hata alıyorum. Hatanın çözümünü araştırdım ama bulamadım yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2023
Selam, Excel'e kayıt eklemek istediğimde böyle hata alıyorum. Hatanın çözümünü araştırdım ama bulamadım yardım edebilir misiniz?
C count Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 675 Çözümler 7 16 Mart 2023 #2 "No" kolonu sanırım sqlde reserved keyword, oradan patlıyor olabilir. count dedi: "No" kolonu sanırım sqlde reserved keyword, oradan patlıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir çözüm önerilmiş, deneyin isterseniz. "Syntax error in INSERT INTO statement" when adding record to Access database I've searched for hours for a solution to this problem but nothing I've read has helped. I'm getting this error when trying to add this record to an Access database. The file I'm trying to save i... stackoverflow.com
"No" kolonu sanırım sqlde reserved keyword, oradan patlıyor olabilir. count dedi: "No" kolonu sanırım sqlde reserved keyword, oradan patlıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir çözüm önerilmiş, deneyin isterseniz. "Syntax error in INSERT INTO statement" when adding record to Access database I've searched for hours for a solution to this problem but nothing I've read has helped. I'm getting this error when trying to add this record to an Access database. The file I'm trying to save i... stackoverflow.com
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 16 Mart 2023 #3 Değişken isimlerinizi değiştirin. Ek olarak SQL komutlarını doğru yazın. Son düzenleme: 17 Mart 2023