R Randoming321 Decapat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #1 C# form uygulamalarında bilgim var. Nasıl para kazanırım, müsteri nereden bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2022
user.cs Kilopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.929 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 11 Haziran 2022 #2 Randoming321 dedi: C# form uygulamalarında bilgim var. Nasıl para kazanırım, müsteri nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Unity'den oyun yaparak kazanabilirsiniz. İsterseniz bir freelancer olarak Fiverr gibi sitelerde müşteri bulabilirsiniz.
Randoming321 dedi: C# form uygulamalarında bilgim var. Nasıl para kazanırım, müsteri nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Unity'den oyun yaparak kazanabilirsiniz. İsterseniz bir freelancer olarak Fiverr gibi sitelerde müşteri bulabilirsiniz.
R Randoming321 Decapat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #3 user.cs dedi: Unity'den oyun yaparak kazanabilirsiniz. İsterseniz bir freelancer olarak Fiverr gibi sitelerde müşteri bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oyun degilde Windows form uygulamalarından kazanmak istiyorum
user.cs dedi: Unity'den oyun yaparak kazanabilirsiniz. İsterseniz bir freelancer olarak Fiverr gibi sitelerde müşteri bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oyun degilde Windows form uygulamalarından kazanmak istiyorum
user.cs Kilopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.929 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 11 Haziran 2022 #4 Randoming321 dedi: Oyun degilde Windows form uygulamalarından kazanmak istiyorum Genişletmek için tıkla... O zaman freelance olarak çalışabilirsiniz. https://www.fiverr.com/?source=top_nav
Randoming321 dedi: Oyun degilde Windows form uygulamalarından kazanmak istiyorum Genişletmek için tıkla... O zaman freelance olarak çalışabilirsiniz. https://www.fiverr.com/?source=top_nav
sanavela83 Yoctopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #5 Randoming321 dedi: C# form uygulamalarında bilgim var. Nasıl para kazanırım, müsteri nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... En işle k caddeye çık ben iş arıyorum diye yaz C# bilgim var dersen mutlaka biri çıkacaktır en kötü ihtimalle.
Randoming321 dedi: C# form uygulamalarında bilgim var. Nasıl para kazanırım, müsteri nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... En işle k caddeye çık ben iş arıyorum diye yaz C# bilgim var dersen mutlaka biri çıkacaktır en kötü ihtimalle.
R Randoming321 Decapat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #6 sanavela83 dedi: En işle k caddeye çık ben iş arıyorum diye yaz C# bilgim var dersen mutlaka biri çıkacaktır en kötü ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Ciddi bir şey sordum nasıl bulurum?
sanavela83 dedi: En işle k caddeye çık ben iş arıyorum diye yaz C# bilgim var dersen mutlaka biri çıkacaktır en kötü ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Ciddi bir şey sordum nasıl bulurum?
Mehmet098769 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #7 Randoming321 dedi: Ciddi bir şey sordum nasıl bulurum? Genişletmek için tıkla... Aradan neredeyse 2 yıl geçmiş şimdi aynı soruya ben kapıldım c#formdan para kazanabilir miyim sen ne yaptın kazanabildin mi?
Randoming321 dedi: Ciddi bir şey sordum nasıl bulurum? Genişletmek için tıkla... Aradan neredeyse 2 yıl geçmiş şimdi aynı soruya ben kapıldım c#formdan para kazanabilir miyim sen ne yaptın kazanabildin mi?
R Randoming321 Decapat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #8 @Mehmet098769 kazandım ama benim kazanmam ilk paramı biraz farklı oldu.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.696 Makaleler 27 Çözümler 178 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 20 Ağustos 2024 #9 Mehmet098769 dedi: Aradan neredeyse 2 yıl geçmiş şimdi aynı soruya ben kapıldım c#formdan para kazanabilir miyim sen ne yaptın kazanabildin mi? Genişletmek için tıkla... Eğer yaşınız 18den yüksek ise Otomasyon gerektiren yerlere Otomasyon yapıp satabilir veya FreeLancer olup. Fiverr, LinkedIn, Appwork, Bionluk gibi sitelerden görev alıp yapabilirsin.
Mehmet098769 dedi: Aradan neredeyse 2 yıl geçmiş şimdi aynı soruya ben kapıldım c#formdan para kazanabilir miyim sen ne yaptın kazanabildin mi? Genişletmek için tıkla... Eğer yaşınız 18den yüksek ise Otomasyon gerektiren yerlere Otomasyon yapıp satabilir veya FreeLancer olup. Fiverr, LinkedIn, Appwork, Bionluk gibi sitelerden görev alıp yapabilirsin.