C++ ile neler yapabilirim?

Makaleler
11
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
M1 Macbook Air 16/256GB
Meslek
DevSecOps
Orta düzey Python ve Java biliyorum. HTML, CSS, JS, C# ve C gördüm okulda. Veri bilimi alanına ilgiliyim ve Python'un veri bilimindeki kütüphanelerini daha iyi anlamak için C++ öğrenmeye karar verdim ancak bunun haricinde de hevesim vardı. C++ ile neler yapabilirim? Python ve C++'ı aynı anda kullanarak bir uygulama yapabilir miyim? Doğru hatırlıyorsam belirli alanlarda Python ve Rust kullanılıyordu birlikte.

Son düzenleyen: Moderatör:
C++ ile bilginizin ve hayal gücünüzün yettiği yere kadar yapabilirsiniz

Oyun, yazılımlar, yapay zeka, yüksek matematiksel hesaplama işlemleri gibi tonlarca şey yapmak mümkün.

C++ ile bilginizin ve hayal gücünüzün yettiği yere kadar yapabilirsiniz

Oyun, yazılımlar, yapay zeka, yüksek matematiksel hesaplama işlemleri gibi tonlarca şey yapmak mümkün.
Peki kurumsal kısımda ne kadar işlevsel olur? İş bulmak için tavsiye eder misiniz?

Peki kurumsal kısımda ne kadar işlevsel olur? İş bulmak için tavsiye eder misiniz?

Ülkemiz için diyorsan biraz sıkıntılı iş bulma

Ülkemiz daha çok C# ve Framework tabanlı yazılımlar kullanıyor. Ha, bulamazsın demiyorum. Bulursun ama diğerleri kadar kolay olmaz. Global çaplı düşünüyorsan iş bulursun gerçekten iyi öğrenirsen.

Tek bir dilden sağlam ilerlemek istiyorum. Python'a çok emek verdim ama Veri bilimi ve Scripting kısmı haricinde pek iş ilanına denk gelmedim o yüzden tereddüt ediyorum. Ankara'da yaşıyorum ve Linkedin'de gördüğüm kadarıyla Siemens gibi firmalarda çok iş imkanı gördüm C++ için.

Siemens yatırım yapıyor yazılıma. İş bulabilirsiniz. Ancak tekrar söylüyorum, gerçekten yüksek seviye C++ bilgisine ulaşırsanız rahat iş bulabilirsiniz.

Siemens yatırım yapıyor yazılıma. İş bulabilirsiniz. Ancak tekrar söylüyorum, gerçekten yüksek seviyebilirseniz iyi olur.
Peki kendimi geliştirmek için ne yapabilirim? Ne tür projeler uygun oluyor C++ ile? Masaüstü uygulamaları veya Mobil geliştirme gibi mi mesela?

Vanilla C++ pek yaygın değil eskisi gibi. Cross-platform geliştirme alanı yaygın. C++ dilini kavrayın. Ardından QT kütüphanesini öğrenin. Şu an kullandığınız birçok yazılım QT kütüphanesi kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…