C# ile yapılan programı kullanmak için server kiralamak

ququleta

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Abra A7 V15.2 (rtx 4050, i7 12500h, 16gb ram, 512gb m2)
Yukarıda belirttiğim gibi bir C# projesi yazdım. Bu projeyi de aktif bir şekilde kullanmak istiyoruz. Programı yazarken Database'ı MySQL olarak değil de XAMPP üzerindeki MySQL(PhpMyAdmin)'den cektim. Şu anda Local'de bir sıkıntı yok her şey stabil isliyor fakat başka ağdan giren, başka bilgisayarlara da kuracağız bu programı. Bunun icin nasıl bir server kiralamam gerekiyor? (cok fazla bir data girisi olmayacak uygulamaya ucuz bir şeyler isimi görecek gibi ona göre önerirseniz cok sevinirim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bomboş bir sunucu kiralayın. MySQL kurarken remote logini açın. Server kısmına localhost değil sunucu IP adresi yazın. Firewallda da 3306 portuna izin verin. Aslında bir Windows sunucu alıp bilgisayarınızdaki aynı sistemi (XAMPP) ona kurabilirsiniz fakat daha fazla ücrete mâl olur.

Bomboş bir sunucu kiralayın. MySQL kurarken remote logini açın. Server kısmına localhost değil sunucu IP adresi yazın. Firewallda da 3306 portuna izin verin. Aslında bir Windows sunucu alıp bilgisayarınızdaki aynı sistemi (XAMPP) ona kurabilirsiniz fakat daha fazla ücrete mâl olur.

XAMPP icin gecerli değil mi bu anlattığınız?

Remote loginden bahsediyorsanız evet geçerli fakat 1GB 1vcpu Ubuntu sunucular 30 35 lira fakat 4 GB 2Vcore Windows sunucular 100 liradan başlıyor. Uzun vadede aynı işi yapacak şey için 3 katı fazla ödemeyin.

Kiralamak istiyorum. Site öneriniz var mı? Server icin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı