Uygulamanı çok beğendim bunu biraz daha düzenlemeni grafikleri iyileştirmeni söyleye bilirim birde uygulamayı açtıktan sonra başka bir yere tıklayınca kayboluyor düzelt bunu iyi çalışmalar dostum .
Sorun ondan değil. Sorun benim zeka eksikliğim galiba. Dosya yolunu yanlış belirttim o yüzden oluyor. Yeni sürümde büyük bir ihtimalle kaldıracağım o 2 şeyi zaten.
Sorun ondan değil. Sorun benim zeka eksikliğim galiba(estağfurullah). Dosya yolunu yanlış belirttim o yüzden oluyor. Yeni sürümde büyük bir ihtimalle kaldıracağım o 2 şeyi zaten.
@Saykopat 2-3 hafta içinde çıkaracağım. @BilgisayarKurdu aslında o kadar da çıkmadım ama bir hata ile kendi dosya yolumu koymuştum ilk başta zamanı gelince düzeltirim demiştim ama belliki unutmuşum .
İlk senelerimde ben de bir hata yaptığımda düzeltmek için yeniden dosyaları paylaşmak zorunda kalıyordum .NET ile olaya yeni kavramlar dahil etmeye başlayınca direkt olarak kendi sisteminden tüm programlarda değişiklik yapmaya başlayabilirsin, tabi sunucu ihtiyacı da doğuyor bu durumda. Şimdilik böyle devam edersin
Ben de programını yeni sürümü paylaştığında kurarım artık