meola147 Kilopat Katılım 2 Kasım 2016 Mesajlar 638 Çözümler 2 7 Haziran 2020 #1 C# öğrenmeye yeni başladım. Int ve Uint yaptığımda nedense hata veriyor. Oysa videodaki arkadaşın aynısını yapıyorum. Resim: Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2020
C# öğrenmeye yeni başladım. Int ve Uint yaptığımda nedense hata veriyor. Oysa videodaki arkadaşın aynısını yapıyorum. Resim:
iso09 Centipat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 1 7 Haziran 2020 #2 der; = 3 diye yazdığın için çalışmıyor. der = 3; şeklinde yazmalısın. Hata bölümünde bunla ilgili sana bilgi veriyor ordan kontrol edebilirsin..
der; = 3 diye yazdığın için çalışmıyor. der = 3; şeklinde yazmalısın. Hata bölümünde bunla ilgili sana bilgi veriyor ordan kontrol edebilirsin..
meola147 Kilopat Katılım 2 Kasım 2016 Mesajlar 638 Çözümler 2 7 Haziran 2020 #3 iso09 dedi: der; = 3 diye yazdığın için çalışmıyor. der = 3; şeklinde yazmalısın. Hata bölümünde bunla ilgili sana bilgi veriyor ordan kontrol edebilirsin.. Genişletmek için tıkla... Gerçekten işe yaradı. Çok teşekkür ederim. Hata bölümüne baktım ama yinede anlamadım. = Geçersiz diyor diye hata var. Dedim acaba = yerine başka bir şey mi lazım? Kralsınız.
iso09 dedi: der; = 3 diye yazdığın için çalışmıyor. der = 3; şeklinde yazmalısın. Hata bölümünde bunla ilgili sana bilgi veriyor ordan kontrol edebilirsin.. Genişletmek için tıkla... Gerçekten işe yaradı. Çok teşekkür ederim. Hata bölümüne baktım ama yinede anlamadım. = Geçersiz diyor diye hata var. Dedim acaba = yerine başka bir şey mi lazım? Kralsınız.