3 372608 Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 1 6 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar C++ için bir kaynak lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Normalde bunu kullanacakdım ama başka daha güzel bir kaynak biliyorsanız söylerseniz sevinirim.
Arkadaşlar C++ için bir kaynak lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Normalde bunu kullanacakdım ama başka daha güzel bir kaynak biliyorsanız söylerseniz sevinirim.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 6 Ocak 2022 #2 Bu adamın videoları güzel ama önceden de bilginiz varsa daha iyi olur.
Dynamics Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.117 Çözümler 58 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #3 learncpp.com bu en iyisi.
3 372608 Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 1 6 Ocak 2022 #4 Lord Raiden dedi: Bu adamın videoları güzel ama önceden de bilginiz varsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Programlama hakkında bilgim var. C#ı orta seviyede biliyorum. Yeter mi yoksa C++ bilgisine mi ihtiyacım var? Dynamics dedi: learncpp.com bu en iyisi. Genişletmek için tıkla... Hocam video kaynak önerirseniz sevinirim. Daha çok anlıyorum öyle.
Lord Raiden dedi: Bu adamın videoları güzel ama önceden de bilginiz varsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Programlama hakkında bilgim var. C#ı orta seviyede biliyorum. Yeter mi yoksa C++ bilgisine mi ihtiyacım var? Dynamics dedi: learncpp.com bu en iyisi. Genişletmek için tıkla... Hocam video kaynak önerirseniz sevinirim. Daha çok anlıyorum öyle.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 6 Ocak 2022 #5 372608 dedi: Programlama hakkında bilgim var. C#ı orta seviyede biliyorum. Yeter mi yoksa C++ bilgisine mi ihtiyacım var? Genişletmek için tıkla... Programlama bilginiz varsa yeterlidir.
372608 dedi: Programlama hakkında bilgim var. C#ı orta seviyede biliyorum. Yeter mi yoksa C++ bilgisine mi ihtiyacım var? Genişletmek için tıkla... Programlama bilginiz varsa yeterlidir.
3 372608 Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 1 6 Ocak 2022 #6 Lord Raiden dedi: Programlama bilginiz varsa yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Lord Raiden dedi: Programlama bilginiz varsa yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Dynamics Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.117 Çözümler 58 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #7 Video önermiyorum, 4 saatte öğreneceğin şeyi 4 günde öğrenirsin.