Llllaaass Picopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 321 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #1 Ücretsiz ve Türkçe olsun önerilerinizi bekliyorum. Udemy'de ve YouTube'da olsun kaynak. Son düzenleme: 17 Temmuz 2022
recoist Hectopat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 419 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer /home/turkey/istanbul 17 Temmuz 2022 #2 Llllaaass dedi: Ücretsiz ve Türkçe olsun önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... BTK Akademi'deki C# kursuna bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gencay yildizda daha detayli anlatiyor biraz kafanizi karistirabilir.
Llllaaass dedi: Ücretsiz ve Türkçe olsun önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... BTK Akademi'deki C# kursuna bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gencay yildizda daha detayli anlatiyor biraz kafanizi karistirabilir.
Llllaaass Picopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 321 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #3 recoist dedi: BTK Akademi'deki C# kursuna bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gencay yildizda daha detayli anlatiyor biraz kafanizi karistirabilir. Genişletmek için tıkla... BTK Akademi'ye kayıt olamıyorum.
recoist dedi: BTK Akademi'deki C# kursuna bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gencay yildizda daha detayli anlatiyor biraz kafanizi karistirabilir. Genişletmek için tıkla... BTK Akademi'ye kayıt olamıyorum.
recoist Hectopat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 419 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer /home/turkey/istanbul 18 Temmuz 2022 #4 Llllaaass dedi: BTK Akademi'ye kayıt olamıyorum. Genişletmek için tıkla... Eger yasiniz yetmiyorsa 1milyonistihdam ile kayit olabilirsiniz ama ailenizin e-Devlet'ten izin vermesi gerek.
Llllaaass dedi: BTK Akademi'ye kayıt olamıyorum. Genişletmek için tıkla... Eger yasiniz yetmiyorsa 1milyonistihdam ile kayit olabilirsiniz ama ailenizin e-Devlet'ten izin vermesi gerek.
pottie4r Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 1.540 Makaleler 2 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #5 C# için Engin Demiroğ öneririm. Kendi kanalında bulunan videoları izleyebilirsiniz.
Llllaaass Picopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 321 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #6 recoist dedi: Eger yasiniz yetmiyorsa 1milyonistihdam ile kayit olabilirsiniz ama ailenizin e-Devlet'ten izin vermesi gerek. Genişletmek için tıkla... İzin vermezler o yüzden giremiyorum.
recoist dedi: Eger yasiniz yetmiyorsa 1milyonistihdam ile kayit olabilirsiniz ama ailenizin e-Devlet'ten izin vermesi gerek. Genişletmek için tıkla... İzin vermezler o yüzden giremiyorum.
S SelahattinAlper Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #7 Engin Demiroğ'un kampına bakabilirsiniz.