Güraygüç Decapat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 7 4 Ağustos 2021 #1 Selam, C++ öğrenmek istiyorum. Kitap olarak C++ İle Programlama : Paul Deitel, Harvey Deitel, Cemil Öz: Amazon.com.tr: Kitap bunu almak istiyorum ya da Udemy'den alacağım. Bu kitap eski kalır mı sizce yoksa hala iş görür mü? Teşekkürler şimdiden.
Selam, C++ öğrenmek istiyorum. Kitap olarak C++ İle Programlama : Paul Deitel, Harvey Deitel, Cemil Öz: Amazon.com.tr: Kitap bunu almak istiyorum ya da Udemy'den alacağım. Bu kitap eski kalır mı sizce yoksa hala iş görür mü? Teşekkürler şimdiden.
E exTypen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 12 4 Ağustos 2021 #2 İnternette ücretli-ücretsiz binlerce kaynak varken kitap önermiyorum. Artı 0 Eksi
3 309999 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 1.715 Çözümler 2 4 Ağustos 2021 #3 exTypen dedi: İnternette ücretli-ücretsiz binlerce kaynak varken kitap önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Deitel'in kitabı gayet iyi bir kaynak bu arada. İnternetteki bazı kaynaklarda yanlış mantıkla öğretilebiliniyor. Hevesi varsa alsın gitsin. Artı 0 Eksi
exTypen dedi: İnternette ücretli-ücretsiz binlerce kaynak varken kitap önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Deitel'in kitabı gayet iyi bir kaynak bu arada. İnternetteki bazı kaynaklarda yanlış mantıkla öğretilebiliniyor. Hevesi varsa alsın gitsin.